9 Septembrie 2010 publicat în Sanatate 75 share-uri

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.

Numarul Sanatatii 4 ( cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31) - De o sanatate multumitoare pot avea parte si persoanele nascute sub influenta numarului 4 daca isi menajeaza trupul si nu uita de moderatie. De regula, au o capacitate de rezistenta destul de ridicata in fata bolilor si chiar daca par firave ca si constitutie se bucura de un organism puternic. Se imbolnavesc greu, insa atunci cand se imbolnavesc se refac cu dificultate. Pericolul care ii paste este reprezentat de bolile neobisnuite, ciudate, care pot fi diagnosticate si vindecate cu greu.

De asemenea, incidentele stupide le pot provoca ranirea corporala. Hipersensibili, trebuie sa invete sa-si gestioneze starile emotionale. Depresia, durerile de cap, schimbarile bruste de stare, melancolia.. acestea reprezinta un real pericol pentru sanatatea lor psihica si mentala. Firi creative si perfectioniste, au tendinta de a deveni workaholice. In intelesul rau al cuvantului… Se recomanda relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Numarul Sanatatii 5 ( cei nascuti in zilele de 5, 14, 23) – Unul din punctele sensibile ale numarului 5 este cel al sistemului nervos. Persoanele a caror conditie de sanatate este caracterizata de acest numar se pot confrunta destul de frecvent cu insomnii, stari de oboseala si epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitate mentala intensa care ii conduce uneori la extenuare. Totodata racesc cu usurinta si sunt predispuse alergiilor si anumitor boli ce tin de piele si sange. Ulcerul, anumite afectiuni ale bilei, boli metabolice precum diabetul nu sunt nici ele excluse de pe lista neagra. O parte din aceste afectiuni pot fi prevenite prin odihna si un stil de viata mai putin solicitant. Evitati sa consumati dulciuri si produse alimentare ce contin cofeina in exces!

Numarul Sanatatii 6 ( cei nascuti in zilele de 6, 15, 24) – Chiar daca au tendinta de a fi ipohondrii si de a-si exagera afectiunile, cei nascuti intr-o zi ce sta sun semnul cifrei 6 se bucura de o stare de sanatate destul de buna, chiar buna am putea spune. Infectiiile nu-i ocolesc insa, mai ales cele la nivelul nasului, gatului si la nivelul plamanilor. Raceala, gripa, febra… acestea sunt probleme cu care se confrunta in mod frecvent, insa nu reprezinta un pericol real pentru sanatate. Femeile cu un sistem imunitar mai slab trebuie sa fie foarte atente la sanatatea sanilor lor si la cea a organelor genitale interne. Partea inferioara a abdomenului este de asemenea un punct vulnerabil al acestor persoane. Spre batranete, hipertensiunea, palpitatiile si bufeurile devin probleme constante.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri