Daca esti fumatoare, stii cat de greu este sa te lasi de acest viciu. O solutie temporara este sa reduci numarul tigarilor fumate si aceste mici trucuri te pot ajuta si pe tine.
Ocupa-ti timpul!

O excursie la munte, in cadrul careia sa faci mai multe drumetii te va impiedica sa fumezi mult. Ar fi ideal sa iti planifici o astfel de excursie la inceputul perioadei de reducere a tigarilor, astfel incat sa te convingi ca se poate sa fumezi mai putin.

Cauta si alte activitati care te-ar putea ajuta sa iti iei gandul de la fumat: plimbari in aer liber, exercitii fizice etc.

Inlocuitori ai tigarilor

Poti inlocui o parte din tigari cu guma de mestecat pe baza de nicotina sau tigari fara tutun.

Cauta alternative

Afla momentele cand fumezi de obicei. Poate fumezi cand esti stresata, plictisita, fericita. Poate fumezi dimineata, la cafea sau dupa masa. Poate fumezi cand citesti, ccand iesi cu prietenii, cand te angajezi intr-o discutie si conversatia nu merge bine. Gaseste alternative pentru acele momente. De exemplu, daca fumezi dupa masa, poti face o mica plimbare pentru a stimula digestia. Sau daca fumezi cand te plictisesti, ai putea sa citesti o carte in schimb sau sa faci o baie.


Reducerea numarului tigarilor nu va avea efecte semnificative asupra sanatatii tale sau a celor din jurul tau. Numai daca te lasi, vei reduce riscurile de sanatate. Totusi, acest pas poate insemna mult in lupta cu acest viciu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri