Arcadia Medical Beauty și Centrul de Longevitate Arcadia au organizat la Iași „The Longevity Talks”, un eveniment dedicat optimizării stilului de viață pentru ca înaintarea în vârstă să se transforme într-un proces sănătos și armonios.

Evenimentul a debutat cu două conferințe și a continuat cu o serie de ateliere practice și dialoguri directe cu echipa medicală Arcadia și cu invitații speciali la acest eveniment. Zece speakeri cu expertiză în zona longevității și a sănătății au adus în prim plan subiecte de interes cum ar fi perimenopauza și menopauza, terapiile pentru sănătatea și frumusețea pielii, nutriția anti-aging, ginecologia estetică.

Fiecare etapă din viață vine cu bucurii, dar și cu provocări neașteptate. Deși înaintarea în vârstă nu poate fi oprită, efectele ei pot fi încetinite prin menținerea unui stil de viață activ și prin gestionarea corectă a tuturor schimbărilor care apar odată cu trecerea timpului. Alegerea de informare, de conștientizare, de asumare a unor obiceiuri noi, benefice reprezintă o formă de respect față de propria stare de sănătate, o responsabilitate individuală, dar și o responsabilitate a întregului sistem medical. Dacă până acum sistemul de sănătate punea accent pe tratarea afecțiunilor și pe prevenirea lor, Arcadia Medical Beauty și Centrul de Longevitate Arcadia dezvoltă sistemul medical printr-o viziune globală și inovativă și prin integrarea terapiilor regenerative pentru creșterea longevității.

„Îmi doresc ca oamenii de toate vârstele să trăiască frumos și să se bucure de fiecare etapă din viața lor, inclusiv de perioada senioratului. Pentru ca acest lucru să devină realizabil, este nevoie să aducem împreună oameni și instituții care pot genera strategii și idei de impact. Conferința «The Longevity Talks» este un prim pas pe care noi îl facem în această direcție și mă bucur să avem alături medici și specialiști dedicați creșterii calității vieții la orice vârstă. În același timp, însă, redimensionăm întregul sistem de sănătate prin Centrul de Longevitate Arcadia și prin tot ceea ce construim în Rețeaua Medicală Arcadia”, a declarat Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Prima parte a evenimentului a reunit specialiști care au discutat despre ce înseamnă o viziune care poate asigura o viață lungă, sănătoasă și productivă. Cei mai importanți pași vizează terapiile pentru sănătatea pielii și nutriția anti-aging.

Înaintarea în vârstă aduce cu sine două etape care produc transformări semnificative în viața unei femei: perimenopauza și menopauza. În cea de-a doua parte a evenimentului, specialiști în sănătate hormonală, medici endocrinologi și ginecologi au oferit soluții pentru ameliorarea efectelor de ordin fizic și pentru gestionarea schimbărilor emoționale prin care trec femeile în această perioadă.

Tinerețe fără bătrânețe prin terapii alternative

Creșterea longevității presupune o abordare holistică în ceea ce privește stilul de viață și sănătatea. Participanții la conferința „The Longevity Talks” au avut ocazia să afle direct de la medici specialiști care sunt cele mai noi tehnologii din domeniul frumuseții. Prezentări și ateliere dedicate unor terapii alternative (ateliere de respirație, utilizarea apei îmbogățite cu ozon și practici de nutriție) pentru sănătate și starea de bine au completat zonele cu impact create în cadrul evenimentului.

Spațiul de dialog creat la „The Longevity Talks” a însemnat un transfer de informații, răspunsuri la întrebări și dezvoltarea unei comunități pentru care sănătatea este pe primul loc, indiferent de vârstă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri