20 Martie 2023 publicat în Sanatate 154 share-uri

Herbalife Nutrition lansează produsul Phyto Complete, un supliment alimentar fără gluten și vegan, care conține Fiit-NS™, un ingredient dovedit științific. Fiit-NS este un amestec de polifenoli, extrași din fructe și legume. Studiile au arătat că acest amestec poate ajuta la reducerea masei adipoase abdominale și a circumferinței taliei și poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții, reducând în același timp oboseala și extenuarea. Studiile clinice cu participanți supraponderali și obezi cu un IMC de 25-30 au arătat că în urma consumului acestui ingredient, s-a observat o reducere a grăsimii abdominale și a circumferinței taliei, după 12-16 săptămâni de utilizare în combinație cu un program de nutriție echilibrată și sport[1]-2.

 

[1] Cases J, et al. International journal of food sciences and nutrition. 2015;66(1):120-5.
2 Romain C, et al. Nutrients. 2021;13(2).
 

 

 

 

Utilizat într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață activ, Phyto Complete este ideal pentru persoanele care vor să aibă mai multă energie, dar și pentru cele preocupate de managementul greutății și o stare generală de bine.

Această capsulă bogată în fitonutrienți conține cofeină naturală din guarana și este bogată în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru. Vitamina B3 și vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și a extenuării, în timp ce cromul susține metabolismul normal al macronutrienților. Fiit-NS™ sprijină reducerea circumferinței taliei, a grăsimii abdominale și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energie *1-2.

Phyto Complete este un produs inovator care face parte din strategia noastră de dezvoltare a portofoliului de produse pentru 2023, intrând astfel pe noi categorii de suplimente. Inovația în produse este prioritară pentru Herbalife Nutrition. Facem tot ce este necesar pentru a răspunde cerințelor pieței locale și a oferi soluțiile necesare clienților noștri. Și pentru că punem accent pe ingrediente de calitate, studiate îndelung, un aspect foarte important este că acest produs vine cu un cod QR pe etichetă care direcționează consumatorul către site-ul nostru. Acolo se găsesc informații suplimentare despre știința din spatele acestui produs”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Prof. Univ dr.Corina Zugravu a subliniat că fructele și legumele de diferite culori pot oferi beneficii suplimentare pentru organism. „Fructele și legumele purpurii sunt foarte bogate în fitonutrienți antioxidanți, iar în acest produs îi avem într-o formă foarte concentrată și ușor de utilizat. Dacă mănânci ocazional cartof mov, morcov mov, struguri negri, așa cum se întâmplă în mod obișnuit, corpul tău primește o cantitate de antioxidanți însă cantitatea e mică și destul de greu de absorbit. În acest produs, găsim fitonutrienții într-o doză concentrată care poate avea cu adevărat un efect pozitiv asupra organismului”, a declarat Prof. Univ dr.Corina Zugravu, membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife.

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule, în timpul mesei.

Phyto Complete este disponibil în România doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând herbalife.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri