Chiar dacă primăvara este un anotimp minunat și suntem nerăbdători să ne bucurăm de soare și vremea caldă, nu trebuie să uităm ca ea vine „la pachet” cu o serie de simptome care ne afectează ritmul zilnic. Dacă resimți oboseală la nivel fizic, dar și mental, inapetență, dureri de cap, amețeală, insomnie, dificultăți de concentrare, apatie, extenuare sau epuizare, trebuie să știi că te confrunți cu astenia de primăvară.

Deși este o reacție normală a organismului în fața tranziției de la un anotimp la altul, există câteva modalități prin care poți scăpa de simptomele acestui proces. Principalele remedii constau într-o alimentație bogată în vitamine și minerale, activități în aer liber, tehnici de relaxare și un program de somn bine pus la punct.

Pe lângă aceste recomandări, poți adăuga în dieta ta și suplimentele alimentare de la VEDRA, care te ajută să treci cu bine peste simptomele asteniei și să te bucuri din plin de venirea primăverii.

RegulatPro Bio este un bioconcentrat enzimatic ideal pentru perioada aceasta, fiind obținut în urma fermentației în cascadă a 15 legume, fructe și semințe. Conține bioelemente active de construcție pentru sinteza enzimelor, ajutând organismul să înlocuiască lipsa sau să restabilească enzimele nefuncționale. Ajută procesele de metabolizare în organism și echilibrul enzimelor, îmbunătățește producția de energie, restabilește și activează toate procesele din cellule, reglează sistemul imunitar slăbit sau care funcționează defectuos, are efect de reglare asupra sistemului endocrine, accelerează metabolismul, reglează și menține flora intestinală sănătoasă.

OMNI-BIOTIC® Stress Repairconține tulpini bacteriene special selectate pentru a depăși perioadele stresante mai ușor. Ajută la refacerea barierei intestinale afectate și la sinteza serotoninei și melatoninei, îmbunătățind astfel starea de spirit, calitatea vieții și a somnului. Este potrivit pentru persoanele supraponderale și obeze care suferă de stres cronic, pacienți care suferă de inflamații cronice (ex. artrită, fibromialgie, tiroidită Hashimoto, boli autoimune) sau pentru cei care suferă de inflamații cronice ale pielii (ex. rosacee, acnee, borreliosis, psoriazis).

BIOLECTRA MAGNEZIU 400 mg ULTRA – acest supliment asigură funcționarea corespunzătoare a numeroase procese din organism. Susține echilibrul balanței electrolitice, normalizează funcția musculară și metabolismul energetic, ajută la reducerea oboselii, la funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la sănătatea oaselor și la menținerea unei danturi sănătoase.

OMNi BiOTiC 6 – conține tulpini special selectate pentru a acționa în cazul dezachilibrelor florei intestinale. Acționează la reducerea nivelului pH-ului și influențarea diverșilor agenți patogeni. OMNi-BiOTiC® 6 nu conține proteine animale, gluten, drojdie și lactoză și de aceea poate fi utilizat și de persoanele cu alergii / intoleranțe la produsele lactate. Potrivit pentru diabetici, pentru cei alergici la lapte, copii și în timpul sarcinii /alăptării.

Poți găsi aceste suplimente alimentare pe www.farmaciavedra.ro sau în farmaciile fizice din toată țara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri