Cu trecerea timpului, mucoasa vaginala isi accentueaza ridurile si tonusul canalului vaginal scade. Nu exista procedee de ingrijire care sa previn acest aspect, insa femeia poate practica exercitiile Kegel care mentin sau chiar cresc tonusul vaginal.

Chirurgia estetica a vulvei

Unele femei nu sunt multumite de labiile lor sau de clitorisul lor ori de grasimea pubiana. Chirurgia estetica vine cu solutii in acest sens, fiind posibile interventii asupra labiilor mari si mici, asupra clitorisului sau de reducere a grasimii pubiene. Prin lifting, rezectie sau indepartand grasimea suplimentara din zona, orice femeie poate ajunge la aspectul pe care si-l doreste. In SUA aceste tehnici estetice sunt destul de cautate de paciente, acestea avand posibilitatea sa vina cu poza care arata rezultatele la care ele doresc sa ajunga si medicul, atat cat este posibil, intervine pentru ca pacienta sa plece multumita din cabinet. Cel putin asa promit chirurgii.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Spune ce mananci ca sa-ti spunem ce inima ai

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Chistul ovarian – cauza tulburarilor menstruale?

Semne si simptome care anunta diabetul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri