Acum că ai decis să lucrezi la a avea un corp bine definit, atrăgător și cu care să te simți confortabil, probabil că nu o dată te-ai întrebat ce ai trebui să faci mai întâi ca să pornești cu dreptul în această călătorie.

Totul pornește însă de la cele invizibile ale organismului nostru. În primul rând, este absolut esențial să ai un stil de viață echilibrat, să dormi suficient, să ai o sănătate mintală bună, să încerci, pe cât posibil să eviți stresul și epuizarea și să mânânci cât mai sănătos. Mai apoi, este important să ai o atitudine pozitivă asupra vieții și un avânt care să te motiveze în orice dorești să întreprinzi pentru binele tău.

Dacă ai hotărât că vrei să urmezi un program regulat de activități sportive, care să-ți remodeleze masa musculară și să te ajute să obții corpul la care visezi, atunci este important să știi că organismul tău va avea nevoie de ajutor din partea ta în acest sens. Și aici ne referim la suplimentarea nutrienților necesari în susținerea efortului fizic pe care îl vei depune în tot acest proces. Acestea te pot ajuta să îți atingi rapid obiectivele și anume să facilitezi pierderea grăsimii corporale, creșterea forței și redefinirea musculaturii. În definitiv, ele te pot ajuta să obții o stare de bine, un aspect sănătos și deschidere către îndeplinirea oricăror idealuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Secom® Healthcare Group lansează primul raport de sustenabilitate Lungi, frumoase și sănătoase? Iată câteva trucuri pentru a stimula creșterea unghiilor 6 surse naturale de vitamina D

Așadar, cu ce începem? Suplimentele proteice pe bază de proteine de zer sunt recomandate înainte cu o oră înainte și după terminarea antrenamentului pentru a facilita relansarea sintezei proteinelor, dar și pentru a ajuta repararea țesuturilor musculare după efortul fizic, crescând de asemenea și nivelul de energie. Acesta este cel mai des folosit supliment nutritiv când se lucrează la sală, cu greutăți. Este important să alegem produse de calitate, care să ne ajute în mod real sănătatea dar și să ne sprijine în atingerea obiectivelor noastre.

Pe de altă parte, și caseina este o proteină cu efecte benefice și cu eliberare lentă, care se administrează înainte de culcare. Ea se asimilează mai lent de către stomac, asigurând constant aminoacizii de care musculatura are nevoie pentru o perioadă mai lungă de timp. Ea va ajuta și la construcția de noi fibre musculare, fiind bogată în aminoacizi BCAA, care favorizează acest proces.

Nestlé a invitat copiii să pregătească cea mai mare supă de legume din România Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății Vrei să slăbești rapid după sărbători? Alege NUPO - dieta anului 2022

Și creatina este deosebit de importantă, ea găsindu-se în mod natural în carnea roșie și în pește, generând depozite importante de energie pentru recuperarea după efort. Este, așadar, un supliment eficient pentru a crește forța musculară în timp scurt și în mod calitativ, asigurând rezistența țesutului muscular.

Deosebit de importanți sunt și aminoacizii BCAA, leucina, izoleucină și valină, care trebuie suplimentați prin alimentație, pentru că nu pot fi produși de organismul uman. Aceștia se găsesc și în proteina de zer, oferind beneficii deosebite pentru stimularea creșterii musculare. Aici putem menționa și uleiul de pește, foarte important în reducerea inflamațiilor, în circulația sângelui și în menținerea sănătății pielii, unghiilor și a părului.

Microlyte - noua gamă de produse Waterdrop pentru cei cu un stil de viață alert Nestlé aduce pe piața din România Resource - alimente recomandate pentru regimul dietetic al malnutriției la pacienții oncologici SPA la tine acasă: de ce ai nevoie pentru o zi de răsfăț

Suplimentele nutritive pentru susținerea antrenamentelor noastre la sală trebuie să fie alese cu grijă și să fie potrivite profilului nostru atletic, tipului de efort fizic pe care îl depunem și obiectivelor propuse. De cele mai multe ori, putem alege suplimente de tip pre și after workout, care să ne ajute în să ne pregătim eficient pentru mișcare dar și să ne refacem rapid după oboseala resimțită în cadrul sesiunii de antrenament.

Cu toate acestea, dacă nu știi încă ce să alegi, la GYM Stack îți stăm la dispoziție și te putem ajuta să iei cele mai adecvate decizii în ce privește planul tău de creștere a musculaturii și redefinire corporală! Te vom ajuta să te îndrepți cu încredere către orice supliment nutritiv GYM Stack care să-ți fie benefic și de folos în antrenamentele tale!

5 Suplimente alimentare pentru slăbire sănătoasă Health Labs Care, brand-ul polonez de suplimente alimentare, este acum și în România! 5 Suplimente alimentare care îți îmbunătățesc memoria

Sursa foto: istock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri