Clinica dentară Trident s-a extins în această toamnă în zona de Nord a Capitalei, deschizând clinica „Trident Herăstrău”, în urma unei investiții totale de 500.000 euro.

„Clinica Trident Herăstrău este construită la aceleași standarde înalte pe care ni le-am impus în ultimii 18 ani de activitate. În relația cu pacienții noștri, știm că sănătatea și timpul sunt cele mai importante resurse ale acestora și ne-am propus să le protejăm cât mai bine.

Comunicat de presa

Asta se traduce, pe de-o parte, prin alcătuirea unei echipe de doctori specializați pe etape specifice ale tratamentului, pentru a oferi servicii de o calitate cât mai înaltă și, pe de altă parte, prin extinderea în puncte cheie ale orașului, pentru a veni cât mai aproape de pacienții noștri și a-i ajuta astfel să economisească din timpul petrecut pe drum,” afirmă dr. Florin Lăzărescu.

În materie de dotări, clinica Trident Herăstrău, deschisă la adresa Str. Ghețarilor nr. 15, se ridică la nivelul cu care pacienții au fost obișnuiți în prima clinică a centrului – Trident Cotroceni. Dincolo de cabinetele dotate cu aparatură de ultimă generație, Trident Herăstrău iese în evidență cu designul ultra premium al spațiilor de așteptare și relaxare. Nu în ultimul rând, echipa Trident s-a asigurat că noua clinică va dispune de suficiente locuri de parcare, extrem de necesare într-o zonă cunoscută pentru traficul intens.

Potrivit cofondatorului Trident, noua investiție de 500.000 de euro reprezintă însă doar prima etapă a planurilor de extindere. Dacă în acest an s-au concentrat pe dezvoltarea în București, în anii următori își propun să ducă experiența Trident și în orașe ca Brașov sau Cluj.

Despre clinica Trident

Clinica TRIDENT este, din 2003, unul dintre cele mai mari centre stomatologice din România și primul care a introdus conceptul de medici supraspecializați pe etape specifice de tratament. Centrul dispune de două clinici, în Cotroceni și Herăstrău, oferind servicii ca implantologie, chirurgie oromaxilo-facială, cosmetică dentară, endodonție, pedodonție, parodontologie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri