11 Noiembrie 2021 publicat în Sanatate 18 share-uri

Cătălin Botezatu povestește despre experiența sa cu cancerul, cât de subtile sunt simptomele și cum a avut norocul de a depista la timp o patologie atât de gravă. A trecut prin operații și crede că o „viață tumultoasă te poate aduce în halul acesta”.

Cătălin Botezatu urmează să facă mai multe dezvăluiri despre starea sa de sănătate și despre lupta pe care a dus-o cu cancrul în emisiunea Evei Pavel, “Apel la consilier”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 11:00, la Kanal D, scrie ciao.ro.

Botezatu mărturisește că a trecut prin cea mai mare cumpăna a vieții sale și totul a început acum câțiva ani, când a mers la un simplu control, acuzând dureri foarte ușoare, ca niște înțepături, în zona laterală a abdomenului. Acesta susține că durerile erau aproape insesizabile și că a avut noroc.

În urma unei ecografii se pare că avea apendicită, iar intervenția chirurgicală nu a făcut-o în Turcia, deoarece avea treburi în România, unde s-a și hotărât să se opereze. În urmă operației însă medicii au constatat că nu este vorba despre o simplă apendicită, ci despre cancer, aceștia găsind o tumoră în abdomenul designerului.

Următoarea intervenție a avut-o în Turcia. Cea care i-a venit în ajutor și l-a sprijinit a fost Eva Pavel, consilier medical internațional, care a umblat cu dosarul lui prin mai multe clinici și spitale din Turcia pentru a găși cele mai bune soluții. Cătălin Botezatu ii este recunoscător acesteia, dar și medicilor care l-au tratat.

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: ”Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite”, și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special. Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.”, relatează Botezatu, conform ciao.ro

Despre a doua intervenție chirurgicală Botezatu susține că „au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri