Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.Beţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Comunicat de presa

Estetica zilelor noastre ne vrea filiforme. Dan Bujor, maestrul deja cunoscut în masajul cu bambus, are argumente clare că putem fi frumoase și cu încrederea la pachet, dacă înțelegem ce înseamnă cu adevărat un astfel de masaj. Își dorește o a doua locație, își dorește ca femeile să fie conștiente de propria frumusețe și știe că acest lucru nu este deloc imposibil.

“Aș prefera ca noua locație să fie lângă cea pe care o dețin deja. E important să fie una lângă cealaltă pentru ca eu să fiu prezent oriunde este nevoie de mine. Acest lucru presupune noi angajați, în jur de opt, pe care îi voi învăța să facă masaj cu bambus ca la carte... Angajații mei vor ști și alte tehnici de masaj, așa cum sunt cel de relaxare, reflexo, terapeutic, etc. Eu sunt singurul care fac exclusiv doar masaj cu bambus. E drept că înainte de a-mi deschide afacerea am fost maseur complet, dar din anul 2011 practic doar acest masaj cu bambus. Cert e că nu vreau să mă grăbesc și să iau o locație care nu va fi ceea ce îmi doresc. Voi alege cu răbdare și intuiție bună.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Centrul Dan Bujor are renume, oamenii vor masaj cu bambus pe care nu îl fac numai eu, dar și angajații mei

“Oamenii sunt interesați de Centrul Dan Bujor. Am adus totul la un nivel mult mai mare cu muncă susținută și încredere în ceea ce fac. E drept că înainte oamenii mă căutau numai pe mine, însă acum își doresc masaj cu bambus, fără să fie interesați să vină numai la mine. Angajații mei sunt specializați, așadar, singura diferență între ei și mine este acela de preț. Eu sunt cel care i-a învățat, eu sunt cel care a creat acest brand așadar, la mine prețul este mai mare. Toată lumea este mulțumită și revine cu entuziasm în centrul meu de înfrumusețare. Legătura mea cu angajații este foarte bună. Evităm conflictele, știm cum să ne gospodărim.”

ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Femeile interesate de masajul cu bambus sunt conștiente de frumusețea lor și au încredere în ele. Pentru ca masajul cu bambus să fie eficient este nevoie de un stil de viață sănătos.

“Comunicarea cu femeile care vin la masajul cu bambus este extrem de importantă. Trebuie să ții cont de starea ei, de nivelul de dialog la care este dispusă în timpul ședințelor. Multe dintre ele nu vor să poarte un dialog, vor să fie cât mai liniștite, altele vor să le asculți părerile și să le împărtășești din sfaturile tale despre nutriție, sau despre ceea ce ar trebui să facă pentru ca acest masaj să fie cu adevărat eficient. Vă voi spune clar un lucru pe care multe ditre clientele mele l-au înțeles de la bun început, iar acum rezultatele sunt extraordinare: alimentația este un indicator al unui stil de viață sănătos, iar cine va mânca așa cum trebuie va avea și rezultate foarte bune în masajul cu bambus. Hidratarea este esențială, mișcarea este esențială. Am peste 100 de cliente interesate de masajul cu bambus, tocmai de aceea este important să am și a doua locație.”

Femeile interesate de masajul cu bambus sunt conștiente de frumusețea lor și au încredere în ele

“Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, fie că are 90 de kilograme, fie că are 50 de kilograme. Le spun întotdeauna femeilor că trebuie să aibă încredere în propria lor frumusețe. Multe dintre ele e bine să înțeleagă faptul că farmecul frumuseții vine din suflet. Este foarte important să ai voință și să fii capabilă să duci un stil de viață sănătos. E mai bine să mănânci o salată în locul unui covrig pe care îl iei de la chioșcul din drumul tău spre serviciu. Multe dintre ele au inhibiții la început, atunci când vin la masaj, dar după trei ședințe deja eu sesizez că au încredere în ele. Este important să te ții de un astfel de masaj.... E ca și curățenia, nu? Nu poți face curățenie o singură dată, iar apoi să nu mai faci deloc. Bucuria unui om nu trebuie să se ducă numai în mâncare. Nu este cea mai bună soluție. Este important să fii conștient că bucuria poate merge și câtre muncă și către familie și către alte și alte lucruri mult mai importante din viața noastră.”

Ce înseamnă masajul cu bețe de bambus?

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.Beţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare şi în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanţă – silica (aceeaşi cu cea din corpul uman) – bogată în minerale, calciu şi magneziu, care susţine frumuseţea şi aspectul suplu, ferm şi tonifiat al pielii.

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii. Descopera totul despre masajul cu bete din bambus >> https://modelarecubambus.ro/masaj-bete-bambus/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri