Rezultatul apare in cateva zile, iar ridurile se atenueaza in aproximativ o saptamana. Aspectul este foarte placut, tineresc si senin, iar la majoritatea pacientilor apare un efect de ridicare a jumatatilor laterale ale sprancenelor, care este binevenit.

Starea de relaxare se produce incepand din ziua a doua sau a treia si se instaleaza complet cam dupa o saptamana. Prima oara rezultatul dureaza intre 3 – 6 luni, dupa care fata revine la “forma” initiala. Este momentul cand tratamentul trebuie repetat, iar rezultatul poate sa tina de data asta mai mult, intre 6 si 9 luni; dupa 4-5 astfel de sedinte efectele tind sa devina permanente.

Campanie de prelansare in Romania a brandul-lui Botox (R)

Allergan a demarat campania de prelansare in Romania a brandul-lui Botox (R) care va fi utilizat in scop cosmetic sub denumirea de VISTABEL (R). Produsul are autorizatie de punere pe piata de la Agentia Nationala a Medicamentului si aprobare de pret de la Ministerul Sanatatii incepand cu 1 aprilie 2009.

”Vistabel (R) este un tratament eficient pentru reducerea ridurilor verticale dintre sprancene, obtinand o piele improspatata si relaxata, astfel incat fruntea devine mai intinerita, lucru dorit de multa lume in ziua de azi”, mentioneaza Simona Brana, Business Unit Manager la Allergan Medical Aesthetics.” De asemenea, produsul prezinta incredere, fapt dovedit de rezultatele si satisfactia pacientilor”, conchide Simona Brana.

Ridurile verticale dintre sprancene se formeaza in urma unor contractii repetate si involuntare a doi muschi majori care controleaza miscarea dintre sprancene, muschiul corrugator si muschiul procerus. Odata cu trecere timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata. Ridurile dintre sprancene, adesea iau forma cifrei ”11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

Vistabel (R) actioneaza tintit pentru a relaxa muschii ce cauzeaza aparitia acestor riduri. Este o procedura simpla, care se realizeaza prin intermediul unor injectii micute direct in muschii targetati pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la aparitia contractiilor musculare, creand o netezire si imbunatatire a pielii la nivel local. Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul tine pana la sase luni. Statisticile arata ca toxina botulinica de tipul A, este foarte apreciata si tolerata pentru tratamentul de reducere a ridurilor verticale dintre sprancene, fapt dovedid de satisfactia pacientilor.

Din 1989, Botox ( R) a fost aprobat pentru cele 20 de indicatii in peste 75 de tari si este prescris pacientilor care sufera de dereglari serioase sau istovitoare, dar si celor care au nevoie in scop cosmetic. O analiza recenta a dovezilor din clinici arata ca toxina botulinica de tipul A are un profil de siguranta si toleranta bun la nivelul indicatiilor terapeutice si cosmetice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri