Rezultatul apare in cateva zile, iar ridurile se atenueaza in aproximativ o saptamana. Aspectul este foarte placut, tineresc si senin, iar la majoritatea pacientilor apare un efect de ridicare a jumatatilor laterale ale sprancenelor, care este binevenit.

Botox (R) si Vistabel (R) contin toxina botulinica de tipul A, alcatuita dintr-o proteina derivata din Clostridium Botulinum. In unele tari, autoritatile din domeniul sanatatii, printre care si Romania, doresc ca denumirea Botox (R) sa poarte alt nume pentru uz cosmetic pentru o distingere mai clara intre utilizarea terapeutica de cea cosmetica a produsului. Realizat pentru a trata ridurile verticale dintre sprancene, Botox (R) este pus in vanzare in SUA si Canada sub aceasta denumire, Vistabel (R) in Marea Britanie, Franta, Spania, Elvetia si multe alte tari din UE, doar in Italia purtand denumirea de Vistabex (TM).

Produsul distribuit de catre Allergan, Botox (R) poarta distinctia ca fiind singurul tratament cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea clinica, si 14 ani ca unul din cele mai de succes produse de pe piata care a fost utilizat de peste un milion de oameni la nivel global. In momentul de fata este acceptat in peste 70 de tari avand multe beneficii printre care mentionam paralizia cerebrala, strabism, blefarospasm (clipit necontrolat) sau reducerea ridurilor glabelare.

Siguranta utilizarii Botox ( R)/ Vistabel (R) ca un tratament impotriva ridurilor, a fost dovedita in urma diferitor studii clinice. Intr-un studiu de 12 luni din SUA, a fost demonstrat faptul ca 80% dintre pacientii tratati cu BOTOX (R) s-au bucurat de rezultate maxime dupa 30 de zile. Dupa doua injectii suplimentare, reducerea ridurilor verticale dintre sprancene, a fost obtinuta de 89% dintre pacienti.

Botox (R) / Vistabel (R) este contraindicat in prezenta unor infectii si indivizilor care sunt alergici la unul din ingredientele din compozitia produsului. Cele mai des intalnite efecte adverse, in cazul in care apar, se manifesta prin dureri de cap, infectii respiratorii, sindrom de raceala sau greata. O recomandare completa a utilizarii Botox (R) se poate gasi pe www.botoxcosmetic.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri