22 August 2017 publicat în Sanatate 26 share-uri

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au fost obtinute rezultate importante si in tratamentele afectiunilor cardiace. In prezent, unele afectiuni cardiace sunt tratate fara a mai fi necesara interventia chirurgicala.

“Cu cat un tesut este mai putin atins, cu atat mai putin va fi traumatizat. Inciziile mici reduc marimea atingerii inimii si astfel inima este mai putin traumatizata. Neutilizarea aparatului de sustinere a activitatii inimii si plamanilor in timpul interventiilor coronariene de bypass, efectuarea bypass-ului cu inima in functiune, neutilizarea de sange sau alte substante face ca procesul de recuperare sa fie si mai rapid. Un alt aspect important este si faptul ca „infectiile de stern” de care majoritatea pacientilor se tem, nu intervin in cazul acestei metode. Si din punct de vedere cosmetic rezultatele sunt perfecte. in special in cazul femeilor, inciziile sunt efectuate sub san iar dupa operatie nu ramane nici un semn”, explica reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Cele mai încurajatoare citate despre succes Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Conditia absentei afectiunilor pulmonare

Teoretic vorbind, majoritatea pacientilor care trebuie sa faca operatie la inima pot fi operati cu metoda minim invaziva. insa este important ca acestia sa nu fi suferit de vreo afectiune pulmonara deoarece accesul la inima se realizeaza printr-o incizie efectuata in partea dreapta sau stanga a pieptului. Lipiturile de la nivelul plamanului pot obstructiona accesul la inima. si in cazul pacientilor obezi exista probleme asemanatoare. Numarul de artere afectate, localizarea acestora la nivelul inimii se numara printre aspectele importante ce trebuie avute in vedere atunci cand este decisa utilizarea acestei metode la pacientii carora trebuie sa li se efectueze bypass coronarian, explica doctorii.

Vindecare in 3 saptamani in loc de 3 luni

“In cazul operatiilor traditionale de inima, pacientii stau in spital in jur de 6-7 zile si in general isi reiau activitatea dupa 2-3 saptamani. O parte importanta a acestui proces o ocupa perioada de vindecare a sternului care a fost taiat. in cazul interventiilor minim invazive, pacientii raman in spital 4-5 zile dupa care pot fi externati si dupa 3 saptamani isi pot relua activitatea. Pacientii care in cazul operatiei traditionale isi pot relua activitate dupa 3 luni, cu aceasta metoda noua pot reveni complet la activitate, pot face sport si pot efectua in mod normal orice activitate fizica dupa 3 saptamani. Pe scurt, procesul de vindecare este redus de la 3 luni la 3 saptamani”, conchid reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

* Informatii by specialistii Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri