12:10, 14 Octombrie 2016 publicat în Sanatate4 share-uri

Indiferent ca organismul manifesta sau nu afectiuni hepatice, ficatul trebuie protejat, acesta fiind raspunzator de mai multe functii indeplinite de corp. Mentinerea functionarii ficatului in limite normale este esentiala, protectiile hepatice jucand un rol important in aceasta sarcina.

Ficatul este unul dintre cele mai mari organe din corp, dar si cel mai complex. Acesta indeplineste diverse functii si este responsabil de sanatatea organismului, ceea ce il face important din punct de vedere metabolic.

Printre principalele sarcini: producerea de enzime, formarea bilei, sintetizarea colesterolului, filtrarea sangelui si adjuvant in cazul imunitatii.

Citeste si:
Bebelușii pot face carii?
Bebelușii pot face carii?

Protectia ficatului cu suplimente nutritive inseamna in primul rand sa il ajuti sa nu faca munca suplimentara, pentru a evita deteriorarea sa, cauzata de diversi factori nocivi. Administrarea de medicamente hepatoprotectoare, la indicatiile unui medic, imbunatateste si restabileste functionarea acestuia.

Oferte la protectiile hepatice gasiti in catalogul Sensiblu disponibil online.

Citeste si:
Desigual celebrează autenticitatea și orașul Tokyo în noua colecție...
Desigual celebrează...

Hepato-protectia este obligatorie in bolile ficatului, dar se poate administra si pentru a preveni imbolnavirile. Un stil de viata sanatos, o alimentatie echilibrata, evitarea stresului, a consumului excesiv de alcool si a exercitiilor fizice solicitante influenteaza sanatatea ficatului. Protectiile hepatice au in primul rand rolul de a fi antioxidanti care ajuta la detoxifiere.

Mai multe informatii despre hepatoprotectii pe retail.ro

Sursa foto: twitter.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri