Solutii contra autoimunitatii. Metoda Myers: cum sa previi si sa combati toate bolile si simptomele inflamatorii

Peste 90% dintre oameni sufera de boli inflamatorii sau autoimune. Pana acum, medicina conventionala a afirmat ca nu exista vindecare si le-a tratat cu un cocteil de medicamente toxice, care nu vizeaza cauzele bolii. Dar lucrurile nu trebuie sa ramana neaparat asa.

Cartea "Solutii contra autoimunitatii" este disponibila pe elefant.ro

Dr. Amy Myers, lider al medicinei functionale, ofera abordarea sa pentru a preveni si stabiliza o gama larga de simptome si de boli: alergiile, obezitatea, astmul, bolile cardiovasculare, fibromialgia, lupusul, sindromul colonului iritabil, migrenele cronice si tiroidita Hashimoto, psoriazisul, fibromialgia, colita ulcerativa, sclerodermia, scleroza multipla, poliartrita reumatoida, sindromul oboselii cronice si multe altele.

Metoda Myers este usor de urmat, lupta cu intregul spectru al bolilor autoimune si invinge, bazandu-se pe patru piloni:

  • eliminarea alimentelor toxice si a celor care produc inflamatii si perturba activitatea sistemului digestiv;
  • introducerea in alimentatie a unor ingrediente cu efect de refacere si folosirea de suplimente pentru repararea mucoasei intestinale;
  • identificarea toxinelor din mediu;
  • diminuarea stresului mental, emotional si fizic care exacerbeaza raspunsul sistemului imunitar la toxinele din mediul exterior.

„Cititi fiecare cuvant si implementati planul de tratament al dr. Myers, acest lucru va schimba in mod fundamental traiectoria sanatatii voastre inspre mai bine.” - Dr. DAVID PERLMUTTER, autor al cartii Grain Brain

Autor: Amy Myers; Carte aparuta la editura Paralela 45


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri