Doamna doctor Mihaela Dan ne asigura ca aparatul dentar poate aduce rezultatele dorite la orice varsta, singurul factor de care trebuie tinut cont fiind sanatatea gingiilor si a osului care sustine dintii.

Un material scris in exclusivitate pentru Garbo de dr Mihaela Dan, specialist ortodontie

____________________________________

Tot mai multe persoane depasesc convingerea ca aparatul dentar este destinat doar copiilor sau tinerilor si iau decizia de a urma un tratament ortodontic la varsta adulta, cand inteleg beneficiile unui zambet frumos si sanatos. Medicii specialisti subliniaza ca aparatul dentar poate aduce rezultatele dorite indiferent de varsta, singurul factor de care trebuie tinut cont fiind sanatatea gingiilor si a osului care sustine dintii. In plus, odata cu avansul in domeniul ortodontiei, aparatul dentar nu mai este de mult inestetic si nici nu mai produce disconfort. Asadar, de ce sa ne resemnam sa avem dintii aglomerati sau nealiniati, cand putem obtine oricand zambetul perfect dorit intreaga viata?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Daca in copilarie fie nu au avut sansa de a purta aparat dentar, fie nu l-au purtat suficient din diverse motive ori nu au fost preocupati de aceasta problema, astazi multi adulti urmeaza tratamente ortodontice. Numarul lor a crescut tot mai mult in ultimii ani, reprezentand la acest moment aproximativ 30-35% din numarul total al pacientilor din cabinetul medicului specialist ortodont.

„Cu toate ca poate dura mai mult timp indreptatea dintilor, tinand cont ca deplasarea lor incetineste pe masura ce imbatranim, rezultatele pot fi excelente chiar si la o varsta mai inaintata. In comparatie cu adolescentii, adultii tind sa fie mai motivati sa respecte sfaturile medicului specialist atunci cand poarta aparat dentar. Disponibilitatea lor de a colabora cu ortodontul reprezinta un mare avantaj in atingerea obiectivelor tratamentului in cel mai scurt timp posibil”, subliniaza doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert.

Beneficiile tratamentului cu aparat dentar

Unul dintre cele mai puternice motive pentru a apela la aparatul dentar indiferent de varsta este dorinta de a avea un zambet perfect, constienti fiind de importanta lui atat in viata personala, cat si profesionala. Un aspect fizic placut ofera mai multe sanse de promovare in cariera sau de a avea succes la un interviu, mai multa incredere in sine care se transmite celor din jur, facandu-ne mai atragatori. Surprinzator sau nu, 47% dintre oameni observa prima data la cei din jur zambetul si doar 31% observa ochii, 7% hainele si 4% parul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri