Iata ce plante va pot creste sansele de a concepe in mod natural:

Femeile care sufera de amenoree sau infertilitate pot consuma timp de 12-18 luni ceai, tinctura sau comprimate de Vitex, fara efecte secundare. Pentru remedii se foloseste fructul acestei plante. Infuzia de Vitex este amara, asa ca este bine sa fie folosita in cadrul unui amestec de plante, insa tinctura, uleiul sau comprimatele sunt mai usor de administrat. Vitex (mielareaua) nu se foloseste concomitent cu hormonii medicamentosi iar daca la femei are efect de stimulare a libidoului, la barbati efectul este antiafrodiziac.

Poti achizitiona vitex de pe plantum.ro.

Shatavari (Asparagus racemosus)


Foto: wasanajai / Shutterstock.com

Shatavari sau asparagusul salbatic se foloseste de sute de ani, mai ales in medicina Ayurvedica, pentru stimularea fertilitatii feminine si masculine. Protejeaza organismul impotriva actiunii factorilor stresanti de mediu care ar putea impiedica conceptia, are efecte benefice tonice asupra mucoasei uterine si ajuta in cazurile de infertilitate determinate de endometrioza, trompe uterine blocate, fibrom uterin, chisturi sau daune post-cezariana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Shatavari este bogat in saponine steroidiene, care au capacitatea de a modula nivelurile estrogenice si regleaza astfel ciclul menstrual. Shatavari se gaseste sub pulbere, comprimate sau extract lichid. Se administreaza inainte de masa, o lingurita de pulbere intr-un pahar cu apa calda. Atentie! daca aveti sensibilitate la estrogen sau tumori estrogen-sensibile, folositi shatavari cu precautie, doar in urma unui consult medical.

Shatavari Pulbere Raw gasesti pe vegis.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri