7 August 2015 publicat în Sanatate 8 share-uri

Ati incercat vreodata sa va jucati intr-un restaurant pentru a va convinge copilul sa manance macar o felie de castravete?

Atmosfera este, de asemenea, importanta in timpul servirii mesei. Mesele luate in graba, in timp ce televizorul este pornit sau in pozitia aplecat pe canapea nu favorizeaza formarea obiceiurilor bune. Unul dintre parinti ar trebui sa stea la masa impreuna cu copilul si sa sarbatoreasca atat masa, cat si timpul petrecut impreuna.

De cele mai multe ori, solutiile simple si inteligente sunt cele mai bune. O modalitate foarte simpla si, in acelasi timp, convenabila este sa le oferiti copiilor suc de fructe alaturi de acel fel de mancare preferat care, din pacate, este sarac in vitamine si minerale. Sucurile 100% pastreaza aceleasi proprietati nutritionale ca fructul din care provin, aducand un aport important de minerale si vitamine. - sustine nutritionistul Serban Damian.

Forma si aroma ii determina pe copii sa iubeasca sucurile 100% si mousse-urile. Un avantaj suplimentar este forma interesanta si convenabila a ambalajului. Cel mai probabil, copilul este mai atras de mousse-ul al carui ambalaj infatiseaza un erou colorat decat de cubuletele de morcovi dintr-o cutie, efectul dupa masa ramanand acelasi. Dupa cum afirma Serban Damian, Mousse-ul este o sursa importanta de fibre, minerale si vitamine, pastrand proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor din care provin. Acestea nu contin zahar adaugat si sunt 100% naturale. Deci, daca un copil alege suc 100% de mere sau mousse-uri in locul unui mar, cu siguranta puteti accepta decizia lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Campania "Mousse si suc 100%! aici sunt vitaminele istete" este finantata de Uniunea Europeana si Republica Polona, precum si din Fondul de promovare a Fructelor si Legumelor oferit de KUPS.

Mai multe informatii despre campanie sunt disponibile pe www.sucsimousse.eu si pe pagina de Facebook Traieste SMART.

Foto: Fructe, legume. Credite foto: verca/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri