Aflati care sunt cele mai comune afectiuni ale verii si cum pot fi tratate sau prevenite:

Otita externa

Otita externa – temperaturile ridicate ale verii aduc cu sine si distractiile in apa. Totusi, acestea constituie in acelasi timp si cauza cea mai freventa a aparitiei otitei ca urmare a contaminarii microbiene din apa pisicinelor. Printre cele mai frecvente simptome se numara durerea la apasarea pe ureche, auzul usor scazut, iar pielea de la intrarea in canalul auditiv apare tumefiata, ingustand canalul. In cazul mersului la piscine, este recomandat un dus dupa iesirea din bazin, pentru ca eventualii microbi sa fie indepartati, dar si uscarea urechii cat mai eficient. In afara de otita, apa de la bazin mai poate cauza si aparitia brinosinuzitelor, infectiilor dermatologice, iar in unele cazuri se poate ajunge si la pneumonie.

Pitiriazisul versicolor

Pitiriazisul versicolor – este o boala care ia puternic amploare in timpul verii si este un tip de micoza favorizata in special de expunerea la soare, umiditate si de utilizarea cremelor fotoprotectoare. Aceasta micoza sau ciuperca se manifesta prin eruptia pe piept si pe spate a unor mici pete rotunde, brune sau decolorate (cand pielea este bronzata), care se descuameaza. Altfel spus, pielea incepe sa se cojeasca si simultan apar mancarimi. Afectiunea recidiveaza in special in sezonul cald, iar persoanele care au avut cel putin o data aceasta afectiune cutanata trebuie sa respecte anumite reguli de igiena: purtarea imbracamintii din bumbac, evitarea saunelor, strandurilor si a locurilor publice caracterizate de caldura si umezeala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

****

Cea mai frecventa cauza a aparitiei acestor afectiuni este corelata cu vulnerabilitatea sistemului imunitar in perioada temperaturilor ridicate. In acest caz, aportul de fructe si legume nu mai este suficient, astfel ca organismul trebuie “ajutat” si de suplimentele alimentare.

Activit Colostru Premium, pe baza de colostru bovin si Vitamina C, este un supliment alimentar de la Ropharma care stimuleaza imunitatea in mod natural si creste rezistenta fizica si intelectuala a organismului, asigura sanatatea sistemului digestiv. In plus, are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar si reduce efectele secundare in cazul administrarii de antibiotice.

Activit Colostru Premium poate fi achizitionat din Farmaciile Ropharma din tara sau online, pe www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 23, 50 Lei.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri