Cu toate ca nimanui nu-i sunt straine beneficiile masajului, meritele acestuia le recunoastem mai ales dupa o zi lunga si obositoare la birou. La sfarsitul zilei, un masaj de relaxare nu poate fi decat binevenit. Pe langa efectul sau de stimulare a simturilor, masajul are rolul de a activa circulatia sangelui si de a tonifia muschii, favorizand oxigenarea pielii, a articulatiilor si a musculaturii.

Cu toate ca nimanui nu-i sunt straine beneficiile masajului, meritele acestuia le recunoastem mai ales dupa o zi lunga si obositoare la birou. La sfarsitul zilei, un masaj de relaxare nu poate fi decat binevenit. Pe langa efectul sau de stimulare a simturilor, masajul are rolul de a activa circulatia sangelui si de a tonifia muschii, favorizand oxigenarea pielii, a articulatiilor si a musculaturii. In plus, unele studii ale oamenilor de stiinta sustin ca masajul ajuta la intarirea sistemului imunitar si la eliberarea de serotonina, hormon responsabil cu starea de bine si fericire. Nu trebuie sa fii neaparat specialist in arta masajului ca sa poti executa un masaj de destindere si eliminare a energiilor negative. Daca vrei sa-ti surprinzi in mod placut partenerul, iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi:

Aprinde cateva lumanari si intr-un arzator special lasa sa arda cateva picaturi de ulei esential de tradafir sau santal, asigurandu-te ca muzica pe care ai ales-o este una lenta si recreativa, in ton cu dorinta voastra de relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

In 5 lingurite de ulei de baza (de migdale dulci) adauga 10 picaturi de ulei esential de neroli, obtinut din florile arborelui de portocal amar. Uleiul de migdale ajuta nu numai la relaxarea muschilor, dar contribuie si la inlaturarea celulelor moarte ale pielii, reimprospatand pielea, in timp ce uleiul de neroli degaja o aroma puternica, dar delicata.

Aplica de-a lungul palmelor acest ulei si incepe mai intai masajul spatelui tinand degetele mari de o parte si de alta a coloanei, iar celelalte degete indreptate spre zona gatului. Miscarile executate trebuie sa fie lente, insa ritmice, iar mainile trebuie sa urce lin spre umeri. Dupa aceea, plimba-ti mainile pe partile laterale ale spatelui si revino cu ele in zona in care ai inceput masajul.

Continua apoi cu masarea umerilor, bratelor si a picioarelor si cu delicatete framanta zonele musculoase precum pulpele picioarelor. Nu uita de miscarile de rulare, circulare mai ales in zona bratelor pastrand aceeasi directie, iar la nivelul umerilor ruleaza usor pielea intre degetul mare si celelalte degete, schimband apoi mana.

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Cu ajutorul degetelor usor stranse incearca sa masezi intregul corp al partenerului tau. In zona umerilor, pe talpi, in interiorul mainilor si pe toata suprafata pieptului efectueaza miscari circulare cu degetul mare si dupa aceea, adancind palma in forma de lingura, executa miscari rapide de batere usoara a pielii (tapotare). Miscarile care incheie masajul trebuie sa fie mangaieri fine si blande.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri