9 Decembrie 2014 publicat în Sanatate 1 share-uri

Ai probleme cu somnul? Nu si de acum incolo! Somnul este esential pentru sanatatea, odihna si relaxarea organismului. Insa, din ce in ce mai multe persoane intampina dificultati legate de odihna – fie nu pot adormi deloc, fie se trezesc in toiul noptii, dupa doar cateva ore de repaus. In ambele cazuri, ciclul normal al noptii este perturbat, iar cele 7-8 ore de somn necesare se transforma intr-o stare de agitatie si obosela continua. Aceste probleme sunt numite si ”suferinta civilizatiei contemporane”, tocmai pentru ca exista un numar considerabil de oameni cu tulburari de acest fel.

 Riscurile la care ne supunem atunci cand nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: pot aparea diabetul sau probleme cu greutatea, iar uneori probleme de natura psihica.

Cauzele insomniei sunt numeroase, printre cele mai des intalnite numarandu-se stresul, grijile, medicamentele, teama, consumul excesiv de cofeina sau efortul intelectual prea intens.

Cu o eficacitate dovedita clinic, BIEN DORMIR este solutia naturala pentru problemele de somn. Produsele din gama ajuta la instalarea unui somn odihnitor si linistitor prin continutul de extracte vegetale standardizate, atent selectate. Musetelul are efecte benefice in starile de neliniste, tulburari ale starilor afective, dificultati de adormire, somn agitat. Efectul sedativ al musetelului este potentat de administrarea concomitenta cu passiflora, care este recomandata in starile de neurastenie, epuizare nervoasa, insomnie, nevralgie, stres, anxietate.

Bien Dormir se gaseste sub doua forme de prezentare:

  • BIEN DORMIR Melatonina Forte: contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn.
  • BIEN DORMIR Valeriana Forte: este eficient in relaxarea necesara instalarii somnului, precum si imbunatatirea calitatii acestuia.

Informeaza-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri