Cele mai bune metode in lupta contra celulitei sunt reprezentate de: alimentatie, exercitii fizice, masaj si cure de detoxifiere tinute o data la jumatate de an. Consumul de fibre este foarte util in combaterea celulitei. Astfel, in fiecare dimineata este indicat sa mancati cereale, eventual cu iaurt sau lapte, lactatele fiind bogate in calciu si unele proteine.

Dulciurile nu intra in regimul anticelulitic, sunt suficiente cantitatile de glucoza obtinute din consumul fructelor.

Consumul de fibre este foarte util in combaterea celulitei. Astfel, in fiecare dimineata este indicat sa mancati cereale, eventual cu iaurt sau lapte, lactatele fiind bogate in calciu si unele proteine.

Alte alimente indicate in dieta anticelulitica ar mai fi: ouale, ciupercile, somonul, morcovi, ardei grasi, citrice, rosii, fasole verde, masline, migdale, grau, susan si cereale integrale, soia, fructe de mare etc.

Obligatoriu, pentru a creste rata succesului, va trebui sa asociati dietei anticelulitice si exercitiile fizice. Cele mai utile exercitii fizice anticelulitice sunt: exercitiile usoare de aerobica, miscari de brate, trunchi si picioare, atletismul (cu rezultate foarte bune, insa este destul de obositor), mersul pe jos in ritm rapid si pe distante lungi, inotul (ideal pentru inlaturarea celulitei, remodelare corporala si tonifierea pielii, precum si pentru sanatatea organismului). Puteti asocia exercitiilor fizice si masajul, destul de util si foarte relaxant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nu fiti dezamagite daca efectele nu sunt vizibile dupa prima saptamana de regim si exercitii fizice. Realitatea este ca procesele de dizolvare a grasimilor si remodelarea sturcturii tesutului subcutanat reprezinta procese lente, astfel ca va trebui sa va inarmati cu rabdare.

Sursa: Kidz.ro.

Citeste si alte articole pe Kidz.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Ce mananci in timpul sarcinii?

Testarea prenatala pentru sindromul Down

Nicio femeie nu trebuie sa moara dand viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri