Lipoaspiratia are de curand o alternativa non-invaziva despre care producatorii sai sustin ca este foarte eficienta in tratarea celuluitei. Este vorba de un dispozitiv aprobat de curand de FDA, ce foloseste tehnologie laser pentru a topi tesuturile adipoase localizate.

Terapia cu laser pentru inlaturarea celulitei este foarte sigur, nu produce efecte adverse, nu cauzeaza discomfort, durere, vanatai, umflaturi. In numeroasele studii clinice efectuate pe acesta procedura nu s-a pus in evidenta niciun pericol pentru sanatate si nu s-a inregistrat niciun incident.

Nu exista un canditat ideal pentru aceste tratamente. Studiile au demonstrat eficienta LipoLaser pentru multe tipuri de corp si piele. Este recomandata evaluarea fiecarui pacient in functie de tipul corpului si stilul de viata pentru a stabili numarul de sedinte necesare si pentru a avea o estimare cat mai apropiata de realitate a rezultatului final.

Un articol de Ciprian Chitu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Alimente pentru o piele frumoasa

Rolul complexului vitaminic B in organism

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri