Lipoaspiratia are de curand o alternativa non-invaziva despre care producatorii sai sustin ca este foarte eficienta in tratarea celuluitei. Este vorba de un dispozitiv aprobat de curand de FDA, ce foloseste tehnologie laser pentru a topi tesuturile adipoase localizate.

Tratamentul celulitei este unul dintre punctele fierbinti ale chirurgiei plastice. Pe de-o parte pentru ca in fiecare an tot mai multe persoane apeleaza la tratamente estetice de reducere a celulitei, dar si datorita faptului ca domeniul chirurgiei plastice cunoaste o dezvoltate continua gratie progresului tehnologic si aparitiei de metode din ce in ce mai performante de tratament.

Cunoscute drept eficiente in combaterea celulitei erau pana in prezent metodele invazive, specifice chirurgiei estetice, precum lipoaspiratia, terapiile non-invazive (ultrasunete, electrostimulare, Lipodissolve) trecand pe locul secund cand venea vorba de eficacitatea eliminarii celulitei.

Lipoaspiratia are de curand o alternativa non-invaziva despre care producatorii sai sustin ca este foarte eficienta in tratarea celuluitei. Este vorba de un dispozitiv aprobat de curand de FDA, ce foloseste tehnologie laser pentru a topi tesuturile adipoase localizate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Inventatorii sustin ca dispozitivul, numit LipoLaser, reprezinta o metoda non-invaziva, nedureroasa pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Metoda de tratare a celulitei pe baza de laser este considerata foarte sigura, lipsita practic de efecte secundare, pentru ca energia laser de joasa intensitate afecteaza doar celulele tesutului adipos si nu interfera cu tesuturile adiacente precum pielea sau muschii. Razele laser modifica permeabilitatea membranelor adipocitelor si in acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate in lichidul interstitial, de aici ajung in sange si sunt metabolizate.

Tratamentul se intinde pe durata a 4 – 6 saptamani si consta in sedinte de 30 – 40 de minute, doua zile pe saptamana, insa protocolul poate fi personalziat in functie de necesitatea ficarui pacient. In timpul unei sedinte de tratament, pe zonele tinta vor fi asezate padelele cu fascicolele laser, iar la sfarsitul terapiei pacientul isi poate relua normal activitatile zilnice, fara nicio recomandare speciala.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Inventatorii spun ca rezultatele sunt vizibile inca dupa a doua sedinta. Ele depind de zona tratata, nivelul de activitate, de varsta, starea generala a sanatatii, dar si de numarul de tratamente. Pentru mentinerea rezultatului se pot face sedinte de intretinere la intervale mai mari de timp sau se poate asocia tratementului LipoLaser exercitii de fitness sau aerobic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri