Terapia prin joc este o solutie: Psihoterapeutul britanic Eunice Stagg, in Romania

12:07, 3 Iulie 2013 publicat în Sanatate

Psihoterapeutul britanic Eunice Stagg, cu peste 22 de ani de experienta in Terapia prin Joc (Play Therapy), le-a consolidat terapeutilor romani cunostintele despre aceasta forma de terapie. Evenimentul face parte din programul "Sa redescoperim scoala", implementat de Asociatia C4C – Communication for Community, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita.

Eunice Stagg este psihoterapeut britanic cu peste 22 de ani de experienta in sanatate mentala. A sustinut cursuri de Terapie prin Joc in India, Orientul Mijlociu, Irlanda, Africa si Noua Zeelanda. Aceasta este trainer independent in Terapie prin Joc si Terapie Creativa. Lucreaza in practica privata, iar 2 zile pe saptamana lucreaza ca terapeut prin joc intr-o scoala primara din Essex. Este certificata ca terapeut de Asociatia Internationala a Terapiei Jocului cu nisip si Asociatia Britanica a Terapiei Jocului cu nisip. In plus, este supervizor pentru consilieri si terapeuti prin joc.

*** “Sa redescoperim scoala” este un proiect derulat de Asociatia C4C – Communication for Community, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita. Implementat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni”, proiectul este derulat in perioada 1 martie 2011 – 28 februarie 2014 in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia, scopul fiind sprijinirea integrarii sociale pe termen lung a tinerilor (prescolari si elevi) cu dizabilitati si a celor cu probleme de adaptare la programul scolar.

Citeste si:
Noul sponsor principal al echipei naționale și al României Under 21...
Noul sponsor principal al...

Grupul tinta implica prescolari si elevi cu dizabilitati de auz, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentala – autism si diabet (precum si alte tipuri de dizabilitati conform clasificarii din legislatia nationala), cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani, integrati intr-o forma de scolarizare.

Citeste si:
Auto-motivarea - forța din interior care ne determină să îndeplinim...
Auto-motivarea - forța din...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri