3 Iulie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Dr. Oz recomanda patru retete vegane care sunt potrivite pentru zilele calduroase de vara cand vrei ceva rapid, sanatos si racoritor.

In zilele toride de vara poti sa apelezi la un meniu raw-vegan care necesita un timp scurt de preparare. Prin urmare, poti sa eviti cuptorul si sa nu faci o caldura insuportabila in casa.

Dr. Oz recomanda patru retete vegane care sunt potrivite pentru zilele calduroase de vara cand vrei ceva rapid, sanatos si racoritor. Astfel vei evita aragazul si cuptorul ca sa nu faci o caldura si mai mare in casa.
Noteaza-ti aceste patru retete si apeleaza la ele in aceasta vara!

1. Budinca de chia pentru micul dejun

Este o budinca saraca in calorii si nu ai nevoie de foc pentru a o prepara. In plus, o poti consuma la micul dejun, dar si ca desert in orice moment al zilei. Semintele de chia pe care le gasesti in magazinele naturiste au un continut ridicat de minerale, vitamine si acizi grasi omega-3, avand capacitatea de a absorbi lichidul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Raw Vegan Food_Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri