29 Martie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Xlentile.ro este o alternativa convenabila a magazinelor traditionale, ce comercializeaza lentile de contact, solutii si accesorii pentru intretinerea acestora.O platforma de e-commerce special conceputa pentru tine cu un sistem convenabil si eficient ce te ajuta sa cumperi online.

Te intrebi care este cel mai bun tip de lentile pentru problema ta de vedere, stil de viata sau buget?
Xlentile.ro este o alternativa convenabila a magazinelor traditionale, ce comercializeaza lentile de contact, solutii si accesorii pentru intretinerea acestora.
O platforma de e-commerce special conceputa pentru tine cu un sistem convenabil si eficient ce te ajuta sa cumperi online.

De ce sa cumperi online de pe www.xlentile.ro – furnizorul tau de produse pentru sanatatea ochilor ?

• Poti comanda lentilele de contact direct in magazinul nostru online 24/7, de oriunde ai conexiune la internet, inclusiv de pe dispozitivele mobile.
• Petreci 1-2-3 minute online si comanda ta este transmisa! Fara o excursie la magazin, fara prea multe hartii, doar intri pe xlentile.ro si alegi ce ti se potriveste.
• Esti mereu conectat si poti beneficia oricand de promotiile disponibile (discount pentru prima comanda lansata, transport gratuit, cadouri oferite la fiecare comanda, etc)!
• Profesionistii nostri iti ofera suport in comandarea online sau telefonica.
• Tranzactia ta este informatizata; procesul de comanda este foarte usor si orice schimbare de status a comenzii iti este transmisa pe e-mail.
• Orice marca de lentile porti sunt sanse mari sa o avem! Lentile de contact pentru orice tip de corectie a vederii si lentile colorate cosmetice, iar brandurile le cunosti!
• Cu un stoc principal de peste 80.000 de produse, suntem capabili sa onoram orice comanda, in cel mai scurt timp posibil.
• Tu alegi unde sa primesti produsele, la acelasi tarif unic de expediere, iar de cele mai multe ori transportul este din partea noastra!

Branduri de lentile de contact, disponibile in e-shopul xlentile.ro

Branduri de solutii pentru intretinerea lentilelor de contact, disponibile in e-shopul xlentile.ro

Vino si beneficiaza acum de preturi cu pana la 20-30% mai mici fata de magazinele traditionale. Asigura-te ca pentru lentilele tale achizitionate, calitatea are cel mai bun pret, doar pe www.xlentile.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri