Efectul neasteptat al consumului de ciocolata

12:03, 28 Martie 2013 publicat în Sanatate12 share-uri

Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.

Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.

Un singur baton de ciocolata consumat zilnic influenteaza activitatea creierului in mod direct, putand scadea considerabil riscul de a face atac cerebral, arata un studiu recent, realizat de specialistii britanici.

Citeste si:
Mix de musli pentru mama
 Mix de musli pentru mama

Cercetari anterioare in acest sens au aratat ca benefica pentru creier, in cazul in care este consumata cu moderatie, este ciocolata neagra, insa acest studiu recent, publicat in revista Neurology, arata in premiera ca orice tip de ciocolata actioneaza asupra vaselor de sange.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock

Citeste si:
O gustare dulce pentru Dragobete
O gustare dulce pentru Dragobete


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri