Consumul moderat de ciocolata poate reduce riscul unui atac cerebral, arata un studiu publicat in revista Neurology.
Un singur baton de ciocolata consumat zilnic influenteaza activitatea creierului in mod direct, putand scadea considerabil riscul de a face atac cerebral, arata un studiu recent, realizat de specialistii britanici.
Mix de musli pentru mama

Cercetari anterioare in acest sens au aratat ca benefica pentru creier, in cazul in care este consumata cu moderatie, este ciocolata neagra, insa acest studiu recent, publicat in revista Neurology, arata in premiera ca orice tip de ciocolata actioneaza asupra vaselor de sange.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Foto homepage: Shutterstock
O gustare dulce pentru Dragobete

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie