4 Martie 2013 publicat în Sanatate 48 share-uri

Mai mult un stil de viata sanatos decat o simpla dieta, alimentatia macrobiotica se bazeaza pe principiul eliminarii toxinelor din organism, favorizand alimentele autohtone si neprocesate in detrimentul celor pe care le gasim in mod obisnuit in comert.

Datorita faptului ca pune in prim plan alimentatia naturala, bazata pe regula respectarii simplitatii, dieta Oshawa s-a dovedit benefica si pentru persoanele suferind de anumite afectiuni cronice, cum ar fi bolile de inima sau chiar cancerul.

Este insa nevoie ca specialistii in domeniu sa efectueze mai multe cercetari asupra efectelor acestei diete, inainte de a putea confirma stiintific valoarea ei terapeutica in tratarea bolilor grave.

Dieta macrobiotica: o alimentatie sanatoasa pentru toti?

Dieta macrobiotica, afirma unii specialisti, poate duce la carenta de calciu, magneziu, fier si de diverse vitamine din complexul B.

De aceea, ea trebuie urmata numai sub indrumarea unui medic sau nutritionist, singurii in masura sa o adapteze la nevoile nutritionale ale fiecarei persoane in parte. In plus, dieta macrobiotica este contraindicata copiilor, persoanelor foarte bolnave si batranilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Andreea Peticaru

Iti recomandam sa citesti si:

Traieste sanatos cu dieta macrobiotica

Calea macrobiotica

Dieta ULTRAMETABOLISM - slabesti 10 kilograme mancand sanatos!

Incredibila dieta cu APA: afla beneficiile lichidului vietii!

Dieta Okinawa, dieta unui stil de viata sanatos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri