Cum poti scapa de ALUNITE

12:03, 6 Martie 2013 publicat în Sanatate20 share-uri

Chiar daca se inmultesc odata cu inaintarea in varsta, alunitele, semnele din nastere si urmele pe piele sunt in general nedaunatoare, iar medicii spun ca 'nu se poate face nimic in privinta lor'.

Marilyn Monroe a facut din alunita de pe obraz o marca a personalitatii ei, in timp ce Sarah Jessica Parker a extirpat-o pe cea pe care o avea pe barbie. Desi alunitele si semnele din nastere sunt in principiu inofensive, ele pot fi eliminate din motive cosmetice prin diverse metode.

Chiar daca se inmultesc odata cu inaintarea in varsta, alunitele, semnele din nastere si urmele pe piele sunt in general nedaunatoare, iar medicii spun ca "nu se poate face nimic in privinta lor", potrivit Daily Mail. In functie de natura si de dimensiunea acestor semne, exista proceduri de indepartare disponibile mai ales in sistemul medical privat.

Citeste si:
Legătura dintre carii și bolile cardiovasculare
Legătura dintre carii și...

Semnele din nastere: pete de mici dimensiuni maronii sau rosii situate in diverse zone ale corpului de la nastere. "Semnele rosii constituie milioane de vase de sange amestecate (...)", potrivit reprezentantului unei clinici din Nottingham.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Citeste si:
Cum a influențat pandemia COVID-19 tratarea pacienților cu cancer...
Cum a influențat pandemia...


Foto homepage: Copyright Leah-Anne Thompson - Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri