Dieta cu apa ajuta la eliminarea surplusului de greutate, dar si la combaterea celulitei si a constipatiei si previne imbatranirea pielii.

Dieta cu apa

Apa reprezinta 66% din organismul uman. Consumul insuficient de apa poate duce la dureri de cap, infectii urinare si pietre la rinichi.

Daca urina este prea concentrata, avand o culoare intensa, este un semn ca nu consumati suficienta apa. In mod normal, urina trebuie sa aiba o culoare deschisa, galben-pai.

Daca este prea limpede, inseamna ca ati consumat prea multe lichide in scurt timp.

Dieta cu apa calda

Dieta cu apa calda este binecunoscuta in medicina din tarile asiatice. Dieta de slabire cu apa calda presupune consumul zilnic, dimineata, pe stomacul gol, al unui pahar (200 ml) de apa calda (la temperatura corpului), cu inghitituri mici, vreme de o saptamana. In restul zilei apa calda se consuma astfel:

  • Un pahar inainte de micul-dejun
  • Cate un pahar inainte si dupa orice gustare, inclusiv cina.

Cel putin o data pe zi, se recomanda consumul unei supe de legume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Atentie mare trebuie acordata, pentru a nu exista tendinta de infometare si alimentatia sa fie echilibrata, pentru a evita problemele de sanatate. Respectati cele trei mese principale si cele doua gustari absolut necesare.

Puteti stoarce intr-un pahar si jumatate de lamaie, pentru imbunatatirea digestiei.

Apa se poate inlocui si cu ceaiuri neindulcite de cozi de cirese, matasea porumbului sau ceai verde.

sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri