Dieta Ultrametabolism este o metoda eficienta de a va controla greutatea si de a scapa de kilogramele in plus, prin cresterea metabolismului, respectand anumite reguli de alimentatie sanatoasa.

Etapele din Dieta Ultrametabolism

Prima etapa

Aceasta etapa a dietei este cea mai stricta (pentru detoxifiere): fara lactate, oua, gluten (cereale, paine). Se consuma doar fructe, legume, seminte, nuci, leguminoase (soia, fasole, linte, naut, mazare) si orez brun.

A doua etapa a dietei

Aici se adauga cerealele integrale, ouale, produsele lactate si uleiurile sanatoase (de masline, de migdale, de cocos) pe langa alimentele permise in prima etapa. Cat priveste dulciurile…se poate consuma doar miere naturala!

Hrana neprocesata

In carte autorul avertizeaza” Daca are eticheta, nu cumparati”, aratand prin aceasta ca toti conservantii si aditivii din alimente sunt interzisi. De asemenea nu se admit grasimile periculoase, trans si hidrogenate (margarina, uleiuri vegetale hidrogenate). Se recomanda consumul uleiului de masline extravirgin si al celui de susan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății Copilul tău mănâncă emoțional? Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Lista “neagra” (alimente nerecomandate)

  • Cereale decorticate (orez alb, faina alba)
  • Mezeluri
  • Cafea/ sucuri carbogazoase
  • Dulciuri

Dulciurile sunt uitate

Dulciurile contin o cantitate mare de zahar care produce cresterea rapida a glicemiei , urmata de o secretie excesiva de insulina, pentru a normaliza glicemia, care produce de fapt, hipoglicemie, de aceea in scurt timp va creste din nou apetitul pentru dulciuri- e un cerc vicios, care duce la acumularea in greutate, prin efectele negative asupra metabolismului. Iar excesul de zahar este depozitat sub forma de grasime in organism.

Semnele renuntarii la dulciuri pot fi dureri de cap, pofta nestapanita de dulciuri, oboseala, ameteli- vor trece in timp, e nevoie de putina vointa!

sursa foto: shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri