27 Februarie 2013 publicat în Sanatate 41 share-uri

Adeptii medicinei naturiste se feresc sa foloseasca orice medicament. Aceasta se bazeaza pe ideea ca energia pozitiva poate vindeca orice si ca plantele pot fi solutii pentru tratarea celor mai grave afectiuni.

Adeptii medicinei naturiste se feresc sa foloseasca orice medicament. Aceasta se bazeaza pe ideea ca energia pozitiva poate vindeca orice si ca plantele pot fi solutii pentru tratarea celor mai grave afectiuni. Sub presiunea efectelor secundare cauzate de medicamentele clasice, un numar crescut de oameni se indreapta cu incredere spre aceste terapii alternative.

Fitoterapia este o stiinta straveche, care foloseste plantele medicinale, in scopul vindecarii. Cele mai simple forme fitofarmaceutice sunt acelea in care anumite parti ale plantelor se mesteca sau se consuma ca atare, fie crude, uscate si macinate - sub forma de pulberi.

Cele mai cunoscute preparate fitoterapeutice sunt cele obtinute prin infuzie, macerat. De asemenea, in aceasta categorie intra si siropul, tinctura si ceaiul.

Usturoiul, de exemplu, ajuta la cresterea imunitatii si la tratarea acneei, fiind o sursa buna de magneziu, vitamine, fosfor, calciu si fier..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri