1 Februarie 2013 publicat în Sanatate 31 share-uri

Iata cateva idei de bauturi interesante cu care sa te rasfeti in aceasta iarna!

Vin fiert

O cana de vin fiert este mereu binevenita in sezonul de iarna si te incalzeste imediat! Adaugand mirodenii in vin atunci cand il fierbi obtii un amestec ce intareste imunitatea organismului cand temperaturile sunt extrem de scazute. Cum il prepari? Adauga in vinul care fierbe pe foc scortisoara, nucsoara, cuisoare, bucatele de mar si de portocala. Unele persoane prefera sa adauge si zahar sau suc de portocale in loc de feliute pentru a face bautura mai dulce. Servita intr-o seara de iarna alaturi de prieteni este perfecta!

Image © Sxc.hu

Martini de coacaze

Coacazele te ajuta sa iti mentii temperatura organismului constanta si ofera corpului tau nutrientii necesari pe timp de iarna. Cum prepari un martini de coacaze? Amesteca o cantitate mica de vodka cu suc de coacaze. Adauga apoi putin suc de portocale si mixeaza totul cu gheata intr-un blender. Acest cocktail este perfect pentru o petrecere de iarna!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Bucura-te de aceste bauturi perfecte pentru sezonul de iarna!

Foto front si main © Shutterstock - 52581559

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri