27 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 70 share-uri

Un stil de viata prea agitat ori unul extrem de sedentar au efecte negative asupra sanatatii noastre. Pentru a ne echilibra alimentatia si a fi mai activi, este bine sa cunoastem cateva alimente care au putine calorii, insa sunt bogate in nutrienti!

Fructe.

Ca si legumele, majoritatea dintre fructe contin fibre si calorii putine, fiind extrem de benefice pentru buna functionare a stomacului tau. Consumate proaspete, fructe precum grapefruit-ul, merele, perele, ananasul, pepenele, prunete si asa mai departe te vor tine activa intreaga zi. Un sfat ar fi sa inlocuiesti sucul de fructe cu fructul propriu-zis deoarece sucurile au un nivel ridicat de zahar si unul scazut de fibre.

Image © Sxc.hu

Orez brun.

Orezul brun este unul dintre cele mai populare alimente slab in calorii. Te ajuta sa ajungi repede la senzatia de satietate si este bogat in nutrienti. Asadar, orezul brun iti potoleste foamea si te ajuta sa ai un corp sanatos.

Ovaz.

Un castron mediu de ovaz este un mic dejun extrem de sanatos. Trebuie sa stii ca daca incluzi aceasta cereala in meniul tau zilnic vei reusi sa slabesti mai usor ori sa te mentii la greutatea dorita. Intr-un bol cu ovaz sunt doar 110 calorii si energie din plin!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Produsele lactate.

Majoritatea dintre noi consumam produse lactate, insa le constientizam cu adevarat efectele pozitive asupra organismului nostru? Desi ar trebui sa le includem in alimentatie cu moderatie pentru a obtine rezultate optime, ele raman o varianta sanatoasa de nutririe indiferent de situatie. Iaurtul, laptele dulce degresat sau parmezanul ne pot oferi necesarul zilnic de proteine.

Image © Shutterstock - 63369367

Carnea de pui.

Consumata in cantitati moderate si gatita asa cum trebuie (nu prajita) carnea de pui este o sursa extraordinara de proteine care contine putine calorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri