22 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 17 share-uri

Femeile care desfasoara activitati in medii in care sunt expuse la substante carcinogene intampina un risc crescut de a se imbolnavi de cancer mamar.

Femeile care desfasoara activitati in medii in care sunt expuse la substante carcinogene si/sau care perturba functiile endocrine ale organismului intampina un risc crescut de a se imbolnavi de cancer mamar, conform unui nou studiu publicat in Canada.

Studiul, publicat luni in cotidianul stiintific Environmental Health, indica faptul ca printre aceste sectoare de activitate specifice, cu risc ridicat de imbolnavire de cancer mamar, se numara agricultura, munca in baruri, in cazinouri, in productia de mase plastice, in industria conservelor si in industria metalurgica.

"Acest lucru chiar demonstreaza ca expunerea ocupationala are o influenta puternica asupra ratei de imbolnavire", conform profesorului James Brophy de la Universitatea din Windsor, co-autor al acestui studiu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri