Se spune ca o persoana care renunta la fumat ia in greutate cateva kilograme. Acest lucru se intampla datorita faptului ca multi incearca sa inlocuiasca tigarea cu o bomboana, cu biscuiti sau ceva de rontait.
Incercati sa nu mai beti sucuri cumparate din comert ci facute chiar de dumneavoastra din fructe ori puteti consuma ceaiuri sau pur si simplu apa. In felul acesta veti scapa de un numar mare de calorii.

In perioadele dintre mese, daca simtiti nevoia sa mestecati ceva, nu apelati la alimente, biscuiti sau altceva, mai bine mestecati o guma sau produse pe baza de celuloza care nici nu ingrasa si totodata ajuta la digestie.

Fiindca tigarile contin destule toxine, nu strica sa incercati o cura de detoxifiere (la cateva zile de la renuntarea la tigari) sau alimente ce contin multi antioxidanti. Fructele in general sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant natural. Puteti urma si o cura de detoxifiere a organismului, bazate pe struguri, lamai, mere sau alte alimente. Pentru mai multe detalii cititi articolul «Cura de detoxifiere».

Va doresc sa aveti curajul de a renunta la tigari si puterea de a va urma hotararile.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

Dieta lui Beyonce: 9 kg in 2 saptamani

Ce se ascunde in meniurile fast-food

Semnele deficitului de calciu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri