Prin aceasta cura de dezintoxicare, toxinele sunt eliminate din organism prin mai multe canale si anume: prin porii pielii, prin rinichi, prin plamani si prin intestine.
Sanatate inainte de toate, spune un veche zicala romaneasca, referindu-se la un lucru pe cat de pretios pe atat de neglijat. Alimentatia gresita sau deficitara, respiratia incorecta, ritmul de viata alert, factorii nocivi de mediu, lipsa somnului, stresul modern, drenajul insuficient al organelor de eliminare, toate acestea conduc in timp la acumularea de toxine in organism. Iar surplusul de toxine la randul sau, neeliminat in timp util, poate declansa aparitia anumitor boli in organism. Sistemul imunitar are nevoie ca din cand in cand sa fie intarit, iar organismul sa fie revitalizat printr-o cura de eliminare a toxinelor.

Una dintre cele mai usoare si eficiente metode de detoxifiere a organismului este cea propusa de N.V. Walker. Prin aceasta cura de dezintoxicare, toxinele sunt eliminate din organism prin mai multe canale si anume: prin porii pielii, prin rinichi, prin plamani si prin intestine.

Referindu-se la procesul de purificare care are loc in timpul acestei cure, Iuli Dribnohod in “1000 de retete ale frumusetii” ne explica: “Sudoarea nu este nimic altceva decat rezultatul actiunii glandelor sudoripare, care arunca afara din organism toxinele daunatoare. Rinichii inlatura din ficat produsul final, rezultat din prelucrarea hranei si metabolism, iar intestinul elimina nu numai deseurile alimentare, dar si toxinele rezultate din activitatea organismului”.

Cum sunt eliminate toxinele din organism?


Cura de detoxifiere propusa de N.V. Walker presupune consumarea in timpul diminetii, pe stomacul gol a unei solutii formate din apa calda si sare amara (concentratia ideala este de o lingura de sare la 200 ml de apa). Astfel, toxinele sunt inlaturate din organism prin intermediul intestinului, solutia cu sare actionand in mod direct asupra limfei toxice.

Apa cu sare si suc de grapefruit

Acumularea toxinelor are loc in intestin, urmand ca eliberarea acestora sa se efectueze prin desertarea repetata a intestinului. Prin acest procedeu se poate elibera o cantitate de toxine de 3-4 litri. Ca sa nu aiba loc un dezechilibru in organism, lichidul care a fost eliberat trebuie readus la loc. Se recomanda de aceea consumarea unei cantitati de doi litri de suc de citrice dizolvat in doi litri de apa.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri