8 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 94 share-uri

Stiai ca exista alimente ce iti influenteaza nu doar lupta cu kilogramele in plus, ci si starea de spirit, avand proprietati afrodisiace? Printre ele putem enumera smochina, avocado, ciocolata si multe altele!

Ciocolata

Insasi cuvantul ciocolata te face sa te gandesti involuntar la romantism, la dragoste. Ciocolata este un afrodisiac delicios ce iti imbunatateste starea de spirit si induce, prin chimicalele pe care le contine, aceeasi senzatia ca cea pe care o resimti cand te indragostesti. Asadar, bucura-te de ciocolata si, in acelasi timp, imbunatateste-ti relatia amoroasa cu persoana iubita!

Image © Sxc.hu

Vezi ciocolata afrodisiaca in diverse forme pentru jocuri in cuplu

Avocado

Se stie inca din timpuri stravechi ca avocado este un fruct afrodisiac ce stimuleaza dorinta sexuala. Aztecii numeau avocado ‘Ahuacatl’ sau ‘Pomul Testiculelor’ din cauza formei pe care o are, iar preotii catolici din Spania l-au interzis pentru ca il considerau obscen. Mai mult, el este o incredibila sursa de vitamina B6, potasiu si acid folic ce iti energizeaza organismul si iti imbunatateste sistemul imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Smochina

Smochina are o istorie extrem de interesanta. Este mentionata prima data in Biblie, spunandu-se ca Adam si Eva isi acopereau partile intime cu frunze de smochin. Vechii greci considerau smochina ca fiind sacra si o asociau cu dragostea si fertilitatea. Mai mult, smochina era fructul preferat al frumoasei Cleopatra.

Banane

Uitandu-ne la forma lor, putem spune despre banane ca au o legatura evidenta cu sexualitatea. Aliment afrodisiac folosit de secole intregi, banana este bogata in bromelaina (o enzima ce creste libido-ul sexual), potasiu, magneziu si vitamina B. La fel, bananele ajuta la producerea de testosteron si iti dau energie.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri