21 August 2012 publicat în Sanatate 58 share-uri

Cine nu isi doreste sa fie mereu in forma atat fizic, cat si psihic? Pentru a ne mentine sanatoase, dar si frumoase, este nevoie sa consumam vitamine in forma lor pura, luate din alimente.

VITAMINA D

Vitamina D este perfecta pentru a ne mentine sistemul osos puternic si sanatos. Tocmai pentru ca ne intareste oasele si este un aliat de incredere al calciului, vitamina D(3) se mai numeste si colicalciferol.

Regasim vitamina D in carnea de peste, insa o procuram si expunandu-ne la razele de soare. Important de retinut despre ea este ca previne orice afectiune legata de oase precum osteoporoza.

VITAMINA E

Desi actioneaza si ca antioxidant, proprietatea cea mai importanta, dar si unica pe care o are vitamina E este ca ea incetineste procesul imbatranirii. Nu doar ca ajuta la formarea de noi globule rosii, insa asigura si stabilitatea membranelor celulare.

Vitamina e este continuta de nuci, migdale sau masline.

Image © Shutterstock - 69052699

Foto front si main: Shutterstock

Iti recomandam si 5+5 fructe si legume cu calorii negative

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri