Campania 'Tipuri de burtica' isi propune sa incurajeze oamenii sa isi mentina si imbunatateasca sanatatea digestiva si sa spuna stop disconfortului digestiv, caracterizat prin manifestari precum balonarea, constipatia si flatulenta excesiva.

Comunicat de presa

Lansarea testului ”Tipuri de burtica” (Tummy Types) da startul campaniei de 12 luni, intitulata „Ai grija de burtica ta” (Love Your Tummy), initiata de Organizatia Mondiala de Gastroenterologie (WGO) si Danone.

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...

In intreaga lume, un procent ingrijorator, de 80%, dintre femei sufera de disconfort digestiv localizat la nivel intestinal, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra starii generale de bine si calitatii vietii acestora. Cu toate acestea, expertii din cadrul Organizatiei Mondiale de Gastroenterologie (WGO) afirma ca sanatatea digestiva este adesea ignorata, inteleasa gresit sau subestimata.

Pentru a marca Ziua Mondiala a Sanatatii Digestive (WDHD) de pe 29 mai, Organizatia Mondiala de Gastroenterologie (WGO), o federatie compusa din peste 100 de societati nationale reprezentand peste 50.000 de specialisti din intreaga lume, lanseaza o campanie mondiala intitulata ”Ai grija de burtica ta” („Love Your Tummy”).

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...

Campania, sustinuta de Danone, isi propune sa incurajeze oamenii sa isi mentina si imbunatateasca sanatatea digestiva si sa spuna stop disconfortului digestiv, caracterizat prin manifestari precum balonarea, constipatia si flatulenta excesiva.

Prima etapa a campaniei include lansarea unei test nou, unic, intitulat ”Tipuri de burtica” (Tummy Types) (vezi Notele), pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga care sunt cauzele disconfortului digestiv, astfel incat sa inceapa sa ia masuri pentru imbunatatirea acestei situatii. Testul urmeaza a fi disponibil medicilor de familie si, in curand, si online, la www.loveyourtummy.org.

Prof. Dr. Eamonn Quigley, Co-Director al Campaniei dedicate WDHD si Presedinte al Consiliului de Administratie al Fundatiei WGO, a afirmat: “O digestie defectuoasa ii poate afecta pe oameni mai mult decat isi pot da ei seama. Asadar, este important sa ii ajutam sa identifice cand si cum le afecteaza viata lipsa sanatatii digestive, pentru a-i ghida sa faca o schimbare in bine. „Tipuri de burtica” este o modalitate extraordinara de a-i face pe oameni sa se gandeasca la sistemul lor digestiv, sa constientizeze daca sufera de disconfort digestiv si sa inteleaga mai bine care este cauza si cum isi pot ameliora starea”.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri