Portii mici si mai dese
Cheia marilor succese. E mai bine sa mancati mai des si mai putin decat sa mancati mult si odata. Ideea este ca mancand mai putin, rata metabolismului este crescuta iar organismul face fata mai bine grasimilor si alimentelor grele pe care le ingereaza.
Nu consumati mai mult de doua oua pe zi
Ouale sunt foarte sanatoase datorita continutului lor de grasimi sanatoase, Vitamina B1, B2, lecitina si alti acizi esentiali care harnesc intreg organismul, insa consumate in exces pot ingreuna digestia si pot determina chiar inflamatii ale ficatului (hepatita). Aveti foarte mare grija la numarul de oua pe care il consumati zilnic pentru ca, pe langa acestea, veti manca si alte alimente care contin oua precum prajituri, pasca, drob etc. Atentie si la maioneze pentru ca sunt grele pentru ficat. Puteti ciocni cat de multe oua va doriti, dar nu le mancati pe toate!
Atentie la consumul de alcool
Excesul de bauturi alcoolice combinat cu mese copioase si grase sunt fatale de cele mai multe ori. Incercati sa reduceti consumul de alcool pe cat de mult posibil si sa beti suficient de multa apa pentru a va hidrata. Puteti combina vinul rosu de la masa de Pasti cu apa minerala sau duc pentru a-i mai dilua din putere. De asemenea, incercati sa nu combinati bauturile intre ele pentru ca va pot face foarte mult rau.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân