12 Aprilie 2012 publicat în Sanatate 89 share-uri

Pasca, friptura de miel, cozonaci, vin rosu.. Ce de bunatati se pregatesc pentru masa de Pasti! Insa in fiecare an, din ce in ce mai multi oameni ajung pe paturile de spital tocmai din cauza acestor bunatati. Cum evitam aceste evenimente nedorite?

Portii mici si mai dese

Cheia marilor succese. E mai bine sa mancati mai des si mai putin decat sa mancati mult si odata. Ideea este ca mancand mai putin, rata metabolismului este crescuta iar organismul face fata mai bine grasimilor si alimentelor grele pe care le ingereaza.

Nu consumati mai mult de doua oua pe zi

Ouale sunt foarte sanatoase datorita continutului lor de grasimi sanatoase, Vitamina B1, B2, lecitina si alti acizi esentiali care harnesc intreg organismul, insa consumate in exces pot ingreuna digestia si pot determina chiar inflamatii ale ficatului (hepatita). Aveti foarte mare grija la numarul de oua pe care il consumati zilnic pentru ca, pe langa acestea, veti manca si alte alimente care contin oua precum prajituri, pasca, drob etc. Atentie si la maioneze pentru ca sunt grele pentru ficat. Puteti ciocni cat de multe oua va doriti, dar nu le mancati pe toate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Atentie la consumul de alcool


Excesul de bauturi alcoolice combinat cu mese copioase si grase sunt fatale de cele mai multe ori. Incercati sa reduceti consumul de alcool pe cat de mult posibil si sa beti suficient de multa apa pentru a va hidrata. Puteti combina vinul rosu de la masa de Pasti cu apa minerala sau duc pentru a-i mai dilua din putere. De asemenea, incercati sa nu combinati bauturile intre ele pentru ca va pot face foarte mult rau.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri