28 Septembrie 2011 publicat în Psihologie 1 share-uri

CCSSR... tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un copac, o casa, un soare, un sarpe si un rau. Testul CCSSR este un test de personalitate pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala.

Buna dimineata, dragii nostri cititori! V-am pregatit astazi inca un test de personalitate. Unul pseudopsihologic, extrem de simplu de efectuat, insa in egala masura amuzant si relaxant. Testul CCSSR este un test-desen pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala. Este in acelasi timp un test care te ajuta sa descoperi mai multe lucruri despre personalitatea ta, dar si despre personalitatea celor dragi, despre relatiile pe care le desfasori cu acestia. Asadar… cum ar fi sa va incepeti dimineata la birou intr-un mod cat se poate de copilaresc… desenand asa cum obisnuiati sa desenati in copilarie sau cum probabil o fac copiii vostri … pe o foaie goala de hartie… UN COPAC… O CASA… UN SOARE… UN RAU… si… UN SARPE?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Nu trebuie sa va grabiti in timp ce le desenati, dar nici sa va studiati prea mult desenele. Luati un pix sau un creion si desenati pe foaia alba de hartie toate cele 5 elemente mentionate mai sus (copac, casa, soare, rau, sarpe) in ordinea in care doriti. Concentrati-va asupra a ceea ce vreti sa desenati si eliberati-va mintea de orice fel de ganduri. Nu va lasati influentati de cei din jur. Sunteti din nou un copil ce se afla in fata unei foi de hartie.. si atat. Incepeti si desenati: copacul, casa, soarele, sarpele si raul. Sunteti liberi sa le desenati dupa bunul plac, asezandu-le in pagina exact asa cum doriti si simtiti ca trebuie sa fie asezate in pagina. Nu trisati si nu trageti cu ochiul la rezultatele testului inainte de a fi terminat de desenat TOATE cele 5 elemente. Este extrem de important! Farmecul testului depinde de respectarea acestei unice reguli. Odata ce ati terminat de desenat, puteti citi si semnificatiile testului. Va garantam ca veti fi surprinsi intr-un mod placut

.
Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat?

INTERPRETARILE TESTULUI CCSSR: ce semnificatii au cele cinci desene?

Copacul

Copacul reprezinta prezenta feminina cea mai apropiata din viata ta si anume MAMA. (Foto: Bascom Hogue)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri