Legea insuficientei aduce prospetime si vitalitate intr-o relatie, antreneaza si pune sentimentele in miscare. O persoana sigura pe ea, lasand impresia ca nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericita, este atragatoare si susceptibila de a fi cucerita/ recucerita.

Jocul de-a persoana care se lasa greu cucerita poate deveni periculos daca intreci masura cu el. Daca intri prea mult in joc de la primele intalniri si te cufunzi totalmente in pielea personajului, risti sa fii considerata imatura sau indiferenta. In loc sa obtii efectul scontat, poti provoca la randul tau o atitudine similara. Comportamentul tau poate fi perceput drept dezinteres sau siretlnic ieftin, iar cucerirea ta o pierdere de timp. Daca depasesti limita si intreci pragul, ai putea fi caracterizata drept “rece” sau total inaccesibila. Seducatorul tau ar putea pleca in cautarea unei alte cuceriri sau a unor semnale pozitive de aprobare a tacticii sale de cucerire. La un moment dat trebuie sa stii sa te opresti din a fi greu de cucerit. Si cand te-ai oprit prea mult sa apesi butonul din nou. De asemenea, multi spun ca acest joc de-a “sunt disponibil/ nu mai sunt disponibil” este potrivit mai ales pe scena cuceririlor si ca odata ce relatia avanseaza, acest joc ar trebui sa inceteze. Oare?

Pentru a nu le lasa sa-si dea duhul pe patul plictiselii, pasiunea si iubirea in cuplu trebuie mentinute in stare alerta. Fii flexibila si chiar daca te-ai declarat oficial cucerita, nu lasa aceasta impresie intotdeauna. Lasa-l sa ajunga usor la tine si fii accesibila de cele mai multe ori. Insa din cand in cand fii inaccesibila. Fa bulbuci intr-un pahar cu apa, insa nu crea valuri uriase. Creeaza o oarecare distanta fata de partener fara sa te distantezi realmente de el. Nu uita ca scopul final este apropierea, sa-l faci sa isi doreasca sa se apropie mai mult de tine. Poti sa-i faci pe plac, insa nu in maniera in care isi doreste. Initiaza actul sexual nu atunci cand devine previzibil, ci atunci cand se asteapta mai putin. Nimeni nu spune ca este gresit sa-i lasi impresia ca vei face asa cum isi doreste el. Nu sterge semnele de intrebare din mintea lui. Fa-l sa inteleaga ca nu va primi toate raspunsurile deodata. Ii vei starni curiozitatea si interesul. Va cauta sa-si potoleasca curiozitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare

Jocul inaccesibilitatii aduce prospetime si vitalitate intr-o relatie, antreneaza si pune sentimentele si inima in miscare. O persoana sigura pe ea, lasand impresia ca nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericita, este atragatoare. Atunci cand priveste obiectiv o persoana si nu te implici emotional prea mult, nu ai asteptari nerealiste de la persoana respectiva. Nu te minti singura in privinta sentimentelor sale. Nu te agati de ea si nici nu te comporti cu ea ca si cum ar fi sfarsitul universului daca renunta la tine. Perspectivele nu se sterg in orizontul tau. Nu accepti acele lucruri pe care nu le-ai accepta sub nicio forma. Nu incerci sa justifici slabiciunile si defectele si sa ierti cu usurinta greselile daca de fapt sunt de tinut minte. Aceasta atitudine atrage, provoaca, te face sa pari mai atractiva. Acum partenerul de viata vrea sa te cucereasca si sa te castige din nou.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri