19 Decembrie 2019 publicat în Psihologie 168 share-uri

În visele noastre putem să identificăm aspecte pe care mintea noastră inconștientă încearcă să le aducă la lumină.

4. Când visăm că suntem la volanul unei mașini - 'Am visat cum conduceam o mașină'

Știați că li se poate întâmpla să aibă această temă în vis chiar și persoanelor care nu au carnet de conducere și care nu au condus niciodată în viața lor? Este o temă comună care apare în vise și indică că te afli într-o perioadă de mari schimbări în viața ta.

Există și variația în care se află altcineva la volan și noi suntem pasageri ai acelei mașini. În funcție de cît de lin este drumul, acest lucru semnifică cât de pregătiții suntem noi pentru acea schimbare.

5. Când visăm oameni din trecut - 'Am visat un fost iubit'

În visele noastre apar oameni variați. De la prieteni la celebrități, oameni pe care îi știm bine sau pe lângă care am trecut pe stradă. Uneori, se întâmplă să avem vise puternice în care apar oameni din trecutul nostru. Adesea se întâmplă să visăm foști parteneri, chiar dacă nu mai avem nicio legătură cu aceștia în timpul prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Se întâmplă să fie și rude sau prieteni buni din alte perioade. Ce înseamnă aces6. Când visăm bani - Am visat banit lucru? Ce mai adesea, că mai încă treburi emoționale nerezolvate în legătură cu acești oameni: resentimente, remușcări, doruri, etc. Există o varietate de emoții pe care trebuie să le adresăm și care stau ascunse în subconștient pentru momentul unei rezoluții finale. Ajută întotdeauna să vorbești cu o persoană apropiată despre visul tău.

Foto: Shutterstock/ Yuganov Konstantin

6. Când visăm bani - 'Am visat bani'

Banii sunt ceva ce trebuie să gestionăm în fiecare zi. Așa că nu e o surpriză, e o temă comună pentru noi toți.

În vise, banii pot să însemne multe lucruri, în funcție de contextul în care apar. În general, spun experții în simbolistica viselor, atunci când ne apar ca reprezentări în vis, aceștia sunt o traducere exactă a situației de moment în care suntem, la acel capitol. Dacă visezi că ai găsit bani, situația ta se va îmbunătăți. Semnifică faptul că vei trece prin schimbări pozitive în ceea ce privește acest capitol.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

7. Când visăm că ne-am pierdut - 'Am visat că m-am pierdut'

Să te pierzi undeva nu este ceva distractiv nici în viața reală, dar când se întâmplă în vis, acest lucru poate să fie o sursă de tulburare maximă.

Atunci când ai visat că te-ai pierdut în vis, înseamnă că în viața reală ești într-un loc unde nu prea simți că aparții. Este modul în care creierul încearcă să îți transmită că încă nu te-ai obișnuit cu noua situație.

Tu ce vis semnificativ ai avut recent? Ce crezi că încerca subconștientul să îți transmită?

Foto homepage: Africa Studio/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri