19 Decembrie 2019 publicat în Psihologie 168 share-uri

În visele noastre putem să identificăm aspecte pe care mintea noastră inconștientă încearcă să le aducă la lumină.

Oricât de confuz sau neobișnuit ar fi un vis pe care l-ai avut, acest vis încearcă să îți transmită ceva. În visele noastre putem să identificăm aspecte pe care mintea noastră inconștientă încearcă să le aducă la lumină. Pot fi emoții, frici, gânduri suprimate pe care în timpul cân suntem treji, nici măcar nu conștientizăm că le avem. Există teme comune pe care le experimentăm cu toții în vise, ca parte din marele design universal.

Învață să îți decodifici subconștientul

Iată cele mai comune 7 teme și simboluri care apar în vise, și semnificația lor:

1. Când visăm că suntem în cădere - 'Am visat că am căzut'

Visele despre cădere sunt comune oamenilor. E posibil ca măcar o dată în viața ta să fi avut un vis în care cădeai. Aceste vise implică adesea că ne aflăm undeva la înălțime, pe o stâncă înaltă sau pe o clădire, scenă urmată de senzația de cădere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Ce semnifică visele despre cădere? Acestea pot fi un semn că ceva din viața ta te stresează foarte tare sau că îți este teamă că ceva pentru care lucrezi sau te străduiești, nu va ieși așa cum îți dorești. Acest vis semnifică că ar trebui să îți oferi ție timp să te odihnești în primul rând. Apoi să îți înțelegi sursa de neliniște. Încearcă să vorbești cu cineva de încredere despre ceea ce simți. Este un moment când Subconștientul îți transmite că ai nevoie de suport.

Imagine: PHOTOCREO Michal Bednarek/ Shutterstock

2. Când visăm că avem probleme cu dinții - Am visat că îmi cad dinții

Aceasta este o altă temă foarte comună în vise. Visăm fie ca ne cad dinții, fie că avem probleme.

Conform specialiștilor în semantica viselor, acest tip de vise reprezintă schimbări majore care se vor produce în viața noastră sau anunță decizii importante pe care trebuie să le luăm. În mod cert, este un vis tulburător, dar simbolistic, are legătură cu transformările. Suntem sau nu pregătiți să le îmbrățișăm?

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

3. Când visăm că dăm examene - Am visat că trebuia să dau un examen

Chiar și persoanele care au trecut de vârsta când frecventau școala, sau facultatea, pot avea vise care refac acea senzație de emoție de dinaintea testelor sau examenelor. Se întâmplă să visăm că dăm din nou teste! Această temă reflectă ideea anticipării unei provocări în viața noastră. O provocare pentru care nu ne simțim încă destul de pregătiți să îi facem față.

Visul semnifică faptul că la nivel subconștient nu ți-ai învins încă toate aceste frici legate de noua provocare. Mai arată și că trebuie să cauți resursele interioare pentru a-ți clădi auto-stima.

Mai există o variantă a acestei teme în care visăm că nu suntem pregătiți pentru școală. Caz în care, subconștientul încearcă să ne comunice că ne simțim sub presiunea multor responsabilități, cărora nu mai pute să le facem față. În acest caz, subconștientul îți atrage atenția că trebuie să îți dozezi eforturile mai bine.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri