Cel mai mare secret al relatiilor: toti cei pe care ii intalnesti sunt oglinzile tale si tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa iti intelegi si sa iti transformi relatiile!

Asumarea responsabilitaii pentru propriile calitati

Orice calitate pe care o vezi in partener iti arata de fapt cine esti tu. Cu cat mai mult iti displace o anumita calitate, cu atat mai mult de fapt iti arata o parte din tine pe care nu o accepti. De exemplu in cazul in care nu iti place felul gelos al partenerului tau sau competitivitatea lui te enerveaza, vei descoperi curand ca chiar tu esti gelos sau competitiv de fapt. Daca nesigurantelele sau negativitatea partenerului tau te trag in jos, vei descoperi curand ca si tu detii acest fel de a exista. Singurul motiv pentru care ele te afecteaza asa tare este pentru ca ele sunt si ale tale si le respingi de fapt. Simplu, da?

Atata timp cat le respingi si nu iti asumi responsabilitatea si pentru partile negative din tine, ele vor continua sa te frustreze in aceasta forma, din ceilalti. A le asuma iti ofera ocazia sa cresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cand calitatile pozitive te enerveaza. Paradoxal, vei descoperi ca sunt si calitati pozitive care te enerveaza. De exemplu daca partenerul este mult prea bland si generos, acest lucru te va frustra; iti arata ca vrei sa devii mai bland si mai generos, insa inca rezisti in fata acestei schimbari. In loc sa ajungi la o stare de frustrare, incearca sa o vezi ca o oportunitate de crestere si de a invata un alt fel de a trai.

Actiunile tale – Cum te tratezi pe tine si pe ceilalti? Cand partenerul tau se poarta intr-un anumit fel care te supara, vei descoperi ca si tu la randul tau ai acest comportament, nu neaparat fata de partener, poate fata de tine sau poate cu o alta persoana in viata ta. Daca partenerul te trateaza cu lipsa de respect, cauta in viata ta persoana pe care tu le tratezi cu lipsa de respect.

Toti avem ceea ce numim ‘butoane’ care atunci cand sunt activate, ne provoaca sa gandim si sa actionam in moduri ceva mai negative decat in mod uzual. Cunoaste despre tine care sunt aceste butoate, acesti declansatori de comportamente negative, ele sunt cheia catre dezvoltare.

Iubirea de sine ca fundatie. Adevarul este ca toate relatiile tale oglindesc cea mai mare relatie pe care o ai in aceasta viata, relatia cu tine. Intr-o relatie in care partenerul te trateaza cu iubire si suport, vei afla ca baza este de fapt iubirea pe care tu ai fata de tine. Cand ai incredere in tine, vei atrage un partener de incredere. Pana la urma fundatia relatiilor sanatoase cu ceilalti, este relatia sanatoasa cu tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri