Cel mai mare secret al relatiilor: toti cei pe care ii intalnesti sunt oglinzile tale si tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa iti intelegi si sa iti transformi relatiile!

de MIHAELA IORDACHE, psiholog si expert Garbo

insightpsy.blogspot.ro

_________________

Cel mai mare secret al relatiilor: toti pe care ii intalnesti sunt oglinzile tale si tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa iti intelegi si sa iti transformi relatiile. Fiecare persoana din viata ta este oglinda ta. Ce inseamna asta? De fapt ceilalti reflecta parti din tine oferind oportunitatea de a te vedea, a invata si a creste. Calitatile pe care le admiri in ceilalti sunt de fapt ale tale si la fel functioneaza si cu calitatile care nu iti plac la ceilalti. Pentru a schimba ceva in relatiile tale, este necesar sa schimbi ceva in interiorul tau.

Oglinda, oglinjoara!

Foto: Relatie oglinda, Shutterstock

Invata sa te recunosti in ceilalti, fara a vina, rusine si judecata. Iubirea de sine si intelegerea de sine sunt stalpi importanti pentru orice schimbare interioara. Este vorba de a alege daca te simti o victim a unor factor exteriori sau abordezi situatia cu drag, disponibilitate de invatare, si din aceasta pozitie cresterea este inevitabila. Acest adevar se aplica pentru orice situatie, in conditiile in care lasam ‘dusmanii interiori’ sa ne umbreasca cresterea. Orice relatie poate sa fie o ocazie de crestere si dezvoltare, fie cel mai mare cosmar. Depinde de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență

Cand se schimba doar masca, personajul este acelasi

Este real ca uneori in viata trecem prin aceeasi poveste, de obicei una proasta, cu acelasi personaj insa cumva, paradoxal cu fata diferita. Cum adica? Relatiile amoroase se repeta cumva? Experienta cu buna prietena seaman? Dinamicile la locul de munca sunt aceleasi? Este un vis sau cum?

Repetarea problemei, aparitia emotiilor de aceeasi natura impreuna cu nesigurantele, te fac sa construiesti credinta ca relatiile sunt dificile si necesita mult compromis, si ce ros mai are sa mai incerci corect? Exista totusi un factor comun in toate aceste relatii – TU. Oricare este persoana de langa tine, si indiferent de cate ori o schimbi si in ce context, baza si fenomenul relatiei romane cumva acelasi sau variaza intr-o masura destul de mica, deoarece aceste personaje pur si simplu te oglindesc. Aceasta realizare te poate frustra si este posibil chiar sa respingi faptul ca toti din jurul tau sunt de fapt oglinzile tale. Singura persoana pe care trebuie sa o influentezi esti chiar tu.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Foto homepage: Oglinda, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri