25 Iulie 2014 publicat în Psihologie 37 share-uri

Cu cat devenim mai competenti in a face fata provocarilor vietii, cu atat gasim ca responsabilitatea fata de sine este mai usoara si mai natural de practicat.

Insa nu este imposibil:

Cat de constient si autonom sunt in alegerile pe care le fac?
Cat de mult imi asum responsabilitatea propriilor emotii/nevoi/ dorinte?
Cat de mult ma bazez pe mine in indeplinirea responsabilitatilor vietii de adult?

Sunt doar cateva intrebari care ne pot ajuta sa ne crestem mai intai nivelul de constienta asupra noastra prin prisma gandirii, emotiilor si comportamentelor pe care le manifestam, ca mai apoi sa ne putem creste nivelul de responsabilitate si deci de maturizare.

Nu uitati: cu cat devenim mai competenti in a face fata provocarilor vietii, cu atat gasim ca responsabilitatea fata de sine este mai usoara si mai natural de practicat. Si cu cat ne percepem mai competenti in realizarea propriilor nevoi, cu atat suntem mai fericiti.

***

Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri