22 Iulie 2014 publicat în Psihologie 11 share-uri

Cartea ce va schimba definitiv modul in care privim o conversatie!
De ce simt majoritatea femeilor ca barbatii nu vorbesc cu ele, ci doar le critica si le tin prelegeri? De ce au majoritatea barbatilor impresia ca femeile doar ii cicalesc si nu trec niciodata la subiect? Poate ne-am intrebat adesea, cu exasperare, de ce un barbat si o femeie raman, dupa o conversatie cu idei complet diferite despre ce s-a vorbit.

Autoarea ne arata ca nu e nimic in neregula cu noi, cu partenerii sau cu relatia noastra si ca diferentele conversationale dintre barbati si femei ar trebui intelese foarte bine, daca dorim sa atenuam prapastia ce insoteste batalia dintre sexe.

Ne ofera, totodata, instrumentele necesare pentru a ne da seama ce nu a fost in regula in cadrul unei discutii si pentru a gasi un limbaj comun care ne va consolida relatiile acasa, dar si la serviciu. Cartea ce va schimba definitiv modul in care privim o conversatie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Autor: Deborah Tannen

Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: conversatie barbat femeie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri